Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (14.1.2016 14:27:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 No, jaz sem bla obakrat sama ... ok, prvič je šlo hitr, logično ... ker je bla upn .. drugič sem se pa matrala 12 ur .. in da bi bil bivši ob men .. no go .. on bi tm vse pobil, pomoje bi ušel ven od samga kričanja mene ... k sm mela umetne .. tko, da zdj se bo pa sam odloču a bo zraven al ne...sem mu pa povedala, da samo rojevanje ni kaj prijetno za gledat in slišat - razen unih k majo res hiter porod ... No, takega partnerja pa tudi jaz ne bi želela imeti ob sebi. Že drugače v življenju, kaj šele pri porodu. [sm=smiley1.gif] Verjem, da je sam na gobcu gor zrastu .. velix k se je razburu je reku, da bi kakšnga kr ubil pa take, ... pol se ga pa niti pogledat ni upou, tko da ... jaz sem se pač takrt odločila, da bom raje sama, ker bi mel samo probleme z njim,...on se je pa strinjal .. vem, da mi ne bi bil v oporo in ja, se strinjam ... žal se takrat nisem zavedala kakšen zna biti oz. kakšen je ... šele potem ko se je tamala rodila je začel kazati svoj obraz v upanju oz. v mišljenjo, da itak ne bom nikamor šla oz. bla sama z otrokom ....
|
|
|
|