MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (13.1.2016 9:01:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 MauMaw Hvala .. sj sva midva tud ... sam vseen mal cvikava ... pač, se ne spomnem kako je potekala una nosečnost z hčerko, a so me tud tko jajčniki bolel, ... sploh me čudi to,d a so me v soboto in nedeljo joške bolele pa v pondelk tud, pol včerj pa dons pa nč več .. pol pa sej veš, k smo tko naravnane pa mislmo, da je že kj narobe pa bla bla ... probala bom pač odmislt, počakat na 19. in upam,d a bo vse tko kot mora biti [sm=smiley36.gif] A so vas, nosečke, tud prve dni tkole jajčniki dajal? Mene jajčniki noro.... Res noro bolel. In to do 3 meseca skoraj.... Dojke pa tako malo ja malo ne.... Aja, so te tud tko joške, da en dan so te, kakšen dan te niso?A pol je to normalno? Pa da so te jajčniki bolel ... no mene noro ne ... me pa pač, da jh čutm ane in mam občutek k da se bo ulila [sm=smiley19.gif] čeprou ni taka bolečina, je ubistvu taka, da pride, pa mine, sploh če me lulat tišči čutim bolj napihnjenost kot bolečino [sm=smiley1.gif] Lej prva nosečnost ko ni bla ok. Jajčniki noro bolel tut dojke,... Druga nosečnost jajčniki še bolj boleli kot pri prvi, dojke pa enkrat ja drugič ne - čisto kontra kot prvič, tako da če bi gledala na dojke bi rekla da sploh nisem noseča, pa napihnjena od dneva 1, pa skos sem mela občutek da bo kri pritekla,... Pa še lulat hodila vsako 1 do 2 ure... To se je umirilo šele okoli 3 meseca. Jaz sem mogla met nosečniške hlače od 2 meseca dalje ker sem bla tk napihnjena, pol je pa tako trebuh začel rasti... No, jaz mam tud občutek, da bom pomoje mogla naseldn mesc že met kakšne druge hlače, kavbojke, ker sm tok napihnjena spodej [sm=zmeden.gif] No, jaz hodm lulat na 15min [sm=smiley36.gif] sam tud velik pojem, sploh zdj k sm bla doma in sm skoz čajčke kuhala pa tko dalje ... zdj pa 2dcl na uro spijem čaja, tko, da grem res non stop lulat .... ampak to sm že prej hodila k nism bla noseča ... sicer ne tko pogosto, ampak sem hodila.. No ja, sj pravm, upam, da je vse tko k treba, da privekamo na svet sred septembra in da bo vse tko kot treba, si res želimo vsi .... ti pa še mal ane, pa se boste že crklal .... čak, a vidva vesta kaj imate, kaj nosiš pod srčkom? Sigurno boste dočakali tegale septemberčka. Ja še malo še ene 5t do PDP, sam upam da se me čez ena dva tedna usmili pa pride ampak zgleda da je prelepo notri da bi šel ven kaj prej. Ja poba bi naj prišel [sm=smiley36.gif] Jaz vedno na UZ vprašam in nazadnje v 30t mi je na 3d dala spolovilo [sm=jezicek.gif]. Tk da računam da če smo od 14t dalje vedno fanta videli da je to to [sm=smiley36.gif] - za dva tedna je večji in težji seveda tako da upam da se me usmili, sam vprašanje ker mu je prelepo notri.
|
|
|
|