Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (1.12.2015 6:51:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss No da preklopim spet na glavobole oz migrene, v službi se ne morm nekaj razpisat, preko gsm-a. Joj mojamiška tega se ravno bojim ja, imam tudi dedne migrene, in je grozno, ene parkrat mesečno migrena, da o tedenskih navadnih glavobolih ne govorim, ki pač lahko tudi po par dni trajajo, tako da ja... Janchek81 kako pa je bilo s tvojimi migrenami v času nosečnosti?? Hja meni recimo lekadol sploh ne prime, imam tisti bolj močni nalgesin, ko se samo na recept dobi, a še ene malce bolj močne tablete, ki pa se jih nekako izogibam, pa vzamem res samo v skrajni sili. Jaz sem tudi taka, da do zadnjega probam zdržat, ker se mi zdi da res preveč tega pojem, pol pa mam na koncu. No glede O..ja danes sem torej po nekje 9 al 10 dnevu po M opazila ta značilen izcedek za O - menda sem na poti domov še neko napetost v jajčnikih čutila, ne vem al psiha al pač res kaj blo..no pridem domov, nardim O test - ampak je negativen, no ja res rahla črtica, kar je negativno...pol pa vedi, a je že bla O al še bo - no bom delala zdaj teste vsak dan, upam da se še pojavi konkretna oz bolj izrazita črtica, in pa ta "zelo okusen" čaj krvomočnice pijem [sm=smiley36.gif] Janchek81 ti me že spet v nek klub sprejemaš v katerega mi najbolj ni - no da se drugače izrazim ko bi me raje v katerega drugega... Punce...jutri pa se zares začne VESELI DECEMBER [sm=bravo.gif] Hvala bogu v času nosečnosti nisem mela neki pretiranih glavobolov, sem imela pa ornk nizek pritisk, ki je imel iste simptome [sm=zmeden.gif] Tko, da sem tud velik preležala, ko se mi je le začelo vrteti [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|