Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 11:50:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Aja, zato sm pa prou happy, da mi je Everest poslala te CB O teste, ki merijo tudi estrogen in da vidm a je sploh 'prava' ovulacija in da ni prazna pa tko ... pa bom pomoje mal več vedla o svojem telesu kot prej ... tokrat delam še .. pol k mi teh zmanjka pa zaključim ane ... pa drživa se zdj načeloma sexa na vsake dva dni, al pa 3 ... pa da vidmo kok bomo kj naprednejši ... oz. da bomo prišli do cilja, ki si ga vsi želimo [sm=smiley1.gif] Jaz se še kar izogibam teh O testu..mogoče pri naslednjem ciklu začnem razmišljat o tem če spet nebo nič [sm=smiley19.gif] mah midva se ta mesec ne drživa več teh 2-3dnevnih "igric" ker potem pa ravno tako nanese da ko je 2-3dan pa pride kaj takega vmes,da se pa potem samo tolčem po glavi "zamudila sva" [sm=hudicek1.gif] tako kot je zgleda bilo prejšnji mesec sva se držala nekak na 1-2dni takrat ko bi morala pa smrt..in nisva 3-4dni in ravno takrat [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] No lej .. če bo pač pri nama tko pršlo, da pač lih ne bova mogla, pa pač ne bova mogla ... jst si sam še govorim, da pol mi pa še ni namenjen ... res ... tud k je M pršla se nism nč obremenjevala, .. k prejšn mesc je bla katastrofa, sm kr jokala ... pa sem rekla, da zdj ne bom več ... res probam v večini odmislt ... sam vseen pa vem, da jutr zutri nardim un test ( nej bi dons pršli ) in da vidm, pa vseen bova bla jutr pridna, ker dons ne bova [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|