RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 9:36:50)

foxy_cat je, pustmo zdej te zadeve k je brezevze ... pač smo si ljudje tok različni ane ...

Pismo ... jaz sem šla pa zdj na wc lulat pa k sm ubrisala sm mela kr rozkasto sluz [sm=zmeden.gif] pa kot sem pisala že, me 3 dni jajčniki bolijo .. O še ni nastopila ... hm ... bom spremljala kva je to zdj [sm=zmeden.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:05:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

foxy_cat je, pustmo zdej te zadeve k je brezevze ... pač smo si ljudje tok različni ane ...

Pismo ... jaz sem šla pa zdj na wc lulat pa k sm ubrisala sm mela kr rozkasto sluz [sm=zmeden.gif] pa kot sem pisala že, me 3 dni jajčniki bolijo .. O še ni nastopila ... hm ... bom spremljala kva je to zdj [sm=zmeden.gif]

A vidiš pri nama je vse nekaj čudno [sm=smiley19.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:19:56)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

A vidiš pri nama je vse nekaj čudno [sm=smiley19.gif]

Ma lih razmišlam, če bi blo lahko od včerajšnjega sexa, ker sm mela ful nevlažno in je blo na začetku kot, da na 'suh' sexava .. da je v zevzi s tem kej, ker NIKOL nism mela kj tazga ... vedno pač M kot M, ornk .. vmesnih krvavitev NIKOL ... zdj pa bolečine v jajčnikih od sobote, dons pa še to ... [sm=zmeden.gif] Bom bolj pozorna a se bo umirilo al ne .... itak je pa sluz zdj še od sperme, vmes sm pa opazila na belem wc papirju, da je zadeva roza ..s e prav da je ena kri vmes ... kokr, da jo bom ravno dobila ..

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:23:28)

Poznano ja.. Jaz bi poklicala G..samo saj pravim test je bil negativen ampak me vseeno skrbi,da je kaj narobe.. Samo po tel mi tak nemore nič "pomagat"..

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:26:03)

Poznano ja.. Jaz bi poklicala G..samo saj pravim test je bil negativen ampak me vseeno skrbi,da je kaj narobe.. Samo po tel mi tak nemore nič "pomagat"..

Jaz za te zadeve svoje G ne bom klicala, ker bom spremljala prvo sebe ... je pa res zanimivo kaj se tokrat dogaja [sm=zmeden.gif] zdj razmišlam, da lahko jajčniki tud bolijo, če se jih prehladi ane? [sm=zmeden.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:29:57)

Janchek upam da se ti stvari umirijo. Jaz sem imela same probleme po splavu.... Če ne bo ok se pojdi pokazat.

Foxy-cat hja če je tako čudno daj se naroči na pregled raje. Tako boš vsaj vedela kaj je. Oz te bo G vsaj pogledal. Moja ko ji povem da je kak problem hoče priti zadevi do dna. Tudi če moram v enem tednu 3x na UZ.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:30:50)

Jaz za te zadeve svoje G ne bom klicala, ker bom spremljala prvo sebe ... je pa res zanimivo kaj se tokrat dogaja [sm=zmeden.gif] zdj razmišlam, da lahko jajčniki tud bolijo, če se jih prehladi ane? [sm=zmeden.gif]

Pomoje ja..nisem imela nikol težav.. Zdaj pa po M te nepojasnjene krvavitve..pa a lahko?? Vedno nekaj [sm=smiley19.gif] najbolje,da se delam,da nič ni bilo kaj pa naj.. Malo mi je že vse padlo dol,..saj pravim v soboto sem samo v jok padla - jaz ponavadi nisem takšna.. Samo..mori me vse skupaj že..

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:33:13)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Janchek upam da se ti stvari umirijo. Jaz sem imela same probleme po splavu.... Če ne bo ok se pojdi pokazat.

Foxy-cat hja če je tako čudno daj se naroči na pregled raje. Tako boš vsaj vedela kaj je. Oz te bo G vsaj pogledal. Moja ko ji povem da je kak problem hoče priti zadevi do dna. Tudi če moram v enem tednu 3x na UZ.

Ma saj bila sem na pregledu 27.10. Pač redni pregled..in najbolj me mori,da se z mojo G neda nič kaj "pomenit"..

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:35:09)

Ma saj bila sem na pregledu 27.10. Pač redni pregled..in najbolj me mori,da se z mojo G neda nič kaj "pomenit"..

Ojej. Daj jo probaj na realna tla postavit, da to ni ok. Da delata na bebiju.... Meni moja ni nič komplicirala ko sem bila samo 7 mesecev po splavu že na pregledu ker nikakor ne rata in ker imam krvavitve. Je že dala prva zdravila pa rekla da če ne bo pomagalo grema dalje.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:44:11)

Ojej. Daj jo probaj na realna tla postavit, da to ni ok. Da delata na bebiju.... Meni moja ni nič komplicirala ko sem bila samo 7 mesecev po splavu že na pregledu ker nikakor ne rata in ker imam krvavitve. Je že dala prva zdravila pa rekla da če ne bo pomagalo grema dalje.

Najbolj bolano je to,da ko sem bila na pregledu in ji povedala,je v karton napisala "želi si otroka" resnu? Pa da dokler nebo 1leto okoli da se nemoreva nič o "težavah"pogovarjat.. Aa!! Kaj takega pa še ne..

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:46:23)

Najbolj bolano je to,da ko sem bila na pregledu in ji povedala,je v karton napisala "želi si otroka" resnu? Pa da dokler nebo 1leto okoli da se nemoreva nič o "težavah"pogovarjat.. Aa!! Kaj takega pa še ne..

In kaj bo ona smatrala pod eno leto delanja na otroku? Od takrat ko si bila na pregledu??? Res bolano. Sem res vesela da je moja tolk ok in prilagodljiva za vse.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:48:20)

Za take zadeve sem že slišala ja [sm=zmeden.gif] Sj men je tud rekla, da se vidiva ko zanosim ... al pa čez eno leto ... WTF? Pol se pa prašaš no [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif]
Jaz vem, da marca grem tja, če nama ne uspe ... pa če bo rekla, da to ni eno leto naokoli ji bom pa sam rekla 'kok pa' .... a se šteje od marca ko sem mela IMN, al se šteje od maja, ko sem bla na zdravljenju zarad IMN .... Nej se ne zajbavajo več no .. ne morm lepš napisat .. pismo, sj nism stara 25 let no, da mam časa še na pretek [sm=zmeden.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:49:21)

Datum odkar imava nezaščitene odnose..bolano kot da bo vrjela "od kdaj"..[sm=smiley19.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:51:07)

Datum odkar imava nezaščitene odnose..bolano kot da bo vrjela "od kdaj"..[sm=smiley19.gif]

Sam res, kje je logika te države .. po en stran govorijo, da naj se rodnost zveča, po drug stran pa al si str 35 al pa 25 te obravnavajo isto [sm=zmeden.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:52:37)

Groza. Zakaj lahko tako obravnavajo vse ki si želijo otroka in imajo vidno probleme.... Ne vem no. Meni je tole kr neki...

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:54:04)

Groza. Zakaj lahko tako obravnavajo vse ki si želijo otroka in imajo vidno probleme.... Ne vem no. Meni je tole kr neki...

Najbl mi gre na živce, ko imaš že enega otroka in misljo, da boš tud drugega dobil brez problema ... ma kje to piše? Oni so kr prepričani v te zadeve ...
Npr poznam pa zdj en par, ki sta šla 4 letza nazaj na umetno, zdaj jima je pa uspelo po naravni poti ... in poznam valda kontra pare [sm=zmeden.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:58:01)

Najbl mi gre na živce, ko imaš že enega otroka in misljo, da boš tud drugega dobil brez problema ... ma kje to piše? Oni so kr prepričani v te zadeve ...
Npr poznam pa zdj en par, ki sta šla 4 letza nazaj na umetno, zdaj jima je pa uspelo po naravni poti ... in poznam valda kontra pare [sm=zmeden.gif]

Ja defenitivno... Nikjer ne piše kako bo... Groza res. Se je za vprašat malo zakaj je potem rodnost manjša....

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 10:59:54)

Ja defenitivno... Nikjer ne piše kako bo... Groza res. Se je za vprašat malo zakaj je potem rodnost manjša....

Politiki bi rekl, da zato, ker nima folk dnarja za stanovanje, ker so ljudje brez služb .. ampak če pogledaš globje sploh ni problem v tem ( delno ja, delno ne ) ... problem je v tem, ker zdravstvo tok špara in ti vlivajo upanje, da bo že uspel naravno, če pa ne bo ( po ne vem kolkih letih ) se pa vrni in bojo vidl kaj lahko nardijo ... [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 11:15:35)

Jaz sem res mislila,da ko bova začela delat..nebo problema saj sem še dosti mlada..pa tudi sem mislila,da me bo G resno jemala..pa je oboje padlo v vodo na kmalu bo pol leta okoli in tam 5ciklov in nič..samo vsak mesec se bolj čudne stvari dogajajo..

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 11:20:24)

Jaz sem res mislila,da ko bova začela delat..nebo problema saj sem še dosti mlada..pa tudi sem mislila,da me bo G resno jemala..pa je oboje padlo v vodo na kmalu bo pol leta okoli in tam 5ciklov in nič..samo vsak mesec se bolj čudne stvari dogajajo..

No sj pr nama tud ... marca sva začela delat na otrku, nama je ubistvu 'uspelo' ampak pač neuspešno al kako nej napišem.... pol sm pa mislla, da ko nama bo dala zeleno luč, da bo pa ja se kj prjel .. čeprou pustmo to, da je res moj mel 2 težki operaciji ane ... ampak po pol leta so rekl, da bo okreval in da bo vse ok, pa zgleda da temu ni tako .. pol pa še ta moj neprehoden jajcevod ane ... pa brala sem, da je ženska praktično resnično plodna samo 6x v enem letu ... pa če pr men pol še izpostavm ta problem, da itak ni tko, da ovuliraš enkrat iz enga, enkrat iz druzga jajčnika ... pa smo tm tm .... da se niti ne ve a sm sploh od takrt ovulirala že na desn jajčnik .... mah, vse skup je ena zmeda in res na čase kr obupavam ane ... sj sm optimist, sam k grejo pa tkole mesci čez pa ... [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 11:25:03)

Aja, zato sm pa prou happy, da mi je Everest poslala te CB O teste, ki merijo tudi estrogen in da vidm a je sploh 'prava' ovulacija in da ni prazna pa tko ... pa bom pomoje mal več vedla o svojem telesu kot prej ... tokrat delam še .. pol k mi teh zmanjka pa zaključim ane ... pa drživa se zdj načeloma sexa na vsake dva dni, al pa 3 ... pa da vidmo kok bomo kj naprednejši ... oz. da bomo prišli do cilja, ki si ga vsi želimo [sm=smiley1.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 11:37:07)

Aja, zato sm pa prou happy, da mi je Everest poslala te CB O teste, ki merijo tudi estrogen in da vidm a je sploh 'prava' ovulacija in da ni prazna pa tko ... pa bom pomoje mal več vedla o svojem telesu kot prej ... tokrat delam še .. pol k mi teh zmanjka pa zaključim ane ... pa drživa se zdj načeloma sexa na vsake dva dni, al pa 3 ... pa da vidmo kok bomo kj naprednejši ... oz. da bomo prišli do cilja, ki si ga vsi želimo [sm=smiley1.gif]

Jaz se še kar izogibam teh O testu..mogoče pri naslednjem ciklu začnem razmišljat o tem če spet nebo nič [sm=smiley19.gif] mah midva se ta mesec ne drživa več teh 2-3dnevnih "igric" ker potem pa ravno tako nanese da ko je 2-3dan pa pride kaj takega vmes,da se pa potem samo tolčem po glavi "zamudila sva" [sm=hudicek1.gif] tako kot je zgleda bilo prejšnji mesec sva se držala nekak na 1-2dni takrat ko bi morala pa smrt..in nisva 3-4dni in ravno takrat [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 11:50:02)

Jaz se še kar izogibam teh O testu..mogoče pri naslednjem ciklu začnem razmišljat o tem če spet nebo nič [sm=smiley19.gif] mah midva se ta mesec ne drživa več teh 2-3dnevnih "igric" ker potem pa ravno tako nanese da ko je 2-3dan pa pride kaj takega vmes,da se pa potem samo tolčem po glavi "zamudila sva" [sm=hudicek1.gif] tako kot je zgleda bilo prejšnji mesec sva se držala nekak na 1-2dni takrat ko bi morala pa smrt..in nisva 3-4dni in ravno takrat [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

No lej .. če bo pač pri nama tko pršlo, da pač lih ne bova mogla, pa pač ne bova mogla ... jst si sam še govorim, da pol mi pa še ni namenjen ... res ... tud k je M pršla se nism nč obremenjevala, .. k prejšn mesc je bla katastrofa, sm kr jokala ... pa sem rekla, da zdj ne bom več ... res probam v večini odmislt ... sam vseen pa vem, da jutr zutri nardim un test ( nej bi dons pršli ) in da vidm, pa vseen bova bla jutr pridna, ker dons ne bova [sm=jezicek.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 11:58:25)

Ja naša država je v večini razlog za to da ni toliko otrok - kriva delovna mesta in plače, ter zdravstvo.....

Punce ampak glavo po konci. Jaz vem da bo vsem ratalo.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (30.11.2015 12:14:20)

Ja naša država je v večini razlog za to da ni toliko otrok - kriva delovna mesta in plače, ter zdravstvo.....

Punce ampak glavo po konci. Jaz vem da bo vsem ratalo.

Itak, da bo ratalo .. tako ali drugače ... takrat ko nam bo namenjeno ... jaz sem itak december izklopla in si rečem 'če bo bo, če ne pa drugič' [sm=jezicek.gif] Vseeno bi bilo mal 'čudno' naklučje, da nama decembra rata, da bi mel lih tist znak, ki si ga ne želimo [sm=jezicek.gif] oz. ki si ga JAZ ne želim [sm=jezicek.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>