|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
16.11.2015 12:23:34   
foxy_cat
Marčevka2010 hvala user posted image

Janchek81 jaz bi bila že samo user posted image vesela, potem bi pa res začela vrjet..da je nekaj na tem..no če ne ta pa vsaj naslednji mesec, to bi res bil "sonček" ... bi mi veliko pomenilo, pomoje bi šla kar takoj babici svečko prižgat user posted image

P.s. Punce jaz že sedaj dosti "švicam",..tako da raje sploh ne vem kako "bo" user posted image user posted image

Marčevka2010
a to se potem tako hitro pozna? Eni pravijo, da se šele kasneje, pri moji sestri vem, da se je kar pozno,.. Saj ko je bila prvič noseča sem bila jaz še "otrok", hehe..v srednji šoli.. pa ko je prišla povedat, da je noseča je bila moja izjava "ja kje pa je trebušček, saj se ti še nič ne pozna" user posted image user posted image še danes mi gre na smeh, ko se spomnim kakšen butel sem bila user posted image no tiste..ki ste že bile ali ste zdaj..Kdaj se dejansko začne že kar izrazito kazat? Da se pripravim user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
16.11.2015 12:26:17   
MauMow
foxy cat jaz sem bila na začetku kak mesec napihnjena, potem pa se mi je od 2.5 dalje kr videlo ker so me že vsi spraševali če sem noseča. S tem da jaz ga nosim spredaj in zato še bolj vidno. Če ga punce nosijo bolj zadaj pa lahko do 6 meseca se nič konkretnega ne vidi.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
16.11.2015 12:31:22   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

foxy cat jaz sem bila na začetku kak mesec napihnjena, potem pa se mi je od 2.5 dalje kr videlo ker so me že vsi spraševali če sem noseča. S tem da jaz ga nosim spredaj in zato še bolj vidno. Če ga punce nosijo bolj zadaj pa lahko do 6 meseca se nič konkretnega ne vidi.

Sam, jaz sm obakrat nosila spredaj, pa se mi je videlo šele nekje po nuhalni ... to je pomoje odvisno od same konstrukcije ženske tud ....
Pa tud eni govorijo, da se drugič prej pozna kot prvič ... to je sam teorija, v praksi pa ni tako - vsaj pri meni ni bilo ... pa sem prvega vseeno nosila skoraj do 25 tedna...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
16.11.2015 12:33:53   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Sam, jaz sm obakrat nosila spredaj, pa se mi je videlo šele nekje po nuhalni ... to je pomoje odvisno od same konstrukcije ženske tud ....
Pa tud eni govorijo, da se drugič prej pozna kot prvič ... to je sam teorija, v praksi pa ni tako - vsaj pri meni ni bilo ... pa sem prvega vseeno nosila skoraj do 25 tedna...

Ja veliko je dejavnikov od katerih je odvisno ali se ti vidi. Meni pa se je tako poznalo, da so me ljudje sami spraševali, jaz pa sem hotla bit tiho do konca tromesečja.... user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
16.11.2015 12:40:28   
Marčevka2010
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Marčevka2010
a to se potem tako hitro pozna? Eni pravijo, da se šele kasneje, pri moji sestri vem, da se je kar pozno,.. Saj ko je bila prvič noseča sem bila jaz še "otrok", hehe..v srednji šoli.. pa ko je prišla povedat, da je noseča je bila moja izjava "ja kje pa je trebušček, saj se ti še nič ne pozna" user posted image user posted image še danes mi gre na smeh, ko se spomnim kakšen butel sem bila user posted image no tiste..ki ste že bile ali ste zdaj..Kdaj se dejansko začne že kar izrazito kazat? Da se pripravim user posted image user posted image

V prvi n se še ne vidi tako zgodaj. V vsaki naslednji n pa prej, ker so mišice od prej lahko oslabljene in se prej izboči vse skupaj. Plus mene napihuje prebava, je vse počasneje, počasneje se prebavlja, na potrebo ne grem več vsak dan, ker je zaprtost tudi eden od stranskih učinkov n. In to potem naredi trebuh. Čeprav maternica je velika za eno grenivko v 10. tednu, ostalo je pa črevesje. Če se zrediš zaradi apetita je pa še slabše. V prejšnji n sem šele nekje po nuhalni šla v nabavo hlač. Trenutno grem pa že ta teden. Sicer stare bom še nosila kolikor se bo dalo, ampak bolje, da imam nakupljeno. Ker potem en dan pa ne bom ničesar več zapela, bo pa kriza.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 16.11.2015 12:41:36 >

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.11.2015 12:40:48   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ja veliko je dejavnikov od katerih je odvisno ali se ti vidi. Meni pa se je tako poznalo, da so me ljudje sami spraševali, jaz pa sem hotla bit tiho do konca tromesečja.... user posted image

Bi mogla mene v drugo vidt k nism hotla nbenmu tm znancu povedat, kva vsem sm začela nost tm nekje pri 14. tednu user posted image pa nben ni pogruntu user posted image pol k sm mela predčasno morfologijo ( zarad prve napake pri otročku ) in k sm zvedla, da je vse ok, sm pa začela oprijete stvari nosit ... in valda so vidl ane user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.11.2015 12:42:21   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Marčevka2010

V prvi n se še ne vidi tako zgodaj. V vsaki naslednji n pa prej, ker so mišice od prej lahko oslabljene in se prej izboči vse skupaj. Plus mene napihuje prebava, je vse počasneje, počasneje se prebavlja, na potrebo ne grem več vsak dan, ker je zaprtost tudi eden od stranskih učinkov n. In to potem naredi trebuh. Čeprav maternica je velika za eno grenivno v 10. tednu, ostalo je pa črevesje. Če se zrediš zaradi apetita je pa še slabše. V prejšnji n sem šele nekje po nuhalni šla v nabavo hlač. Trenutno grem pa že ta teden. Sicer stare bom še nosila kolikor se bo dalo, ampak bolje, da imam nakupljeno. Ker potem en dan pa ne bom ničesar več zapela, bo pa kriza.

Si dolgo zdržala. Jaz sem bila 8t noseča pa sem morala v šoping za hlačami.... Kiklice so ble ok, hlače pa ne, ker so me kolki od začetka bolel ker me je tako raztegovalo.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.11.2015 12:44:44   
Marčevka2010
Ja, sem se prav tebe spomnila, ko si napisala, da sem optimist, da bom zdržala en mesec. user posted image Ma saj zapnem še, ampak ob sedenju me veže. Sedaj sem brez pasu, da je malo bolje. Nimaš kaj.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.11.2015 12:49:11   
Janchek81
No k mam lih vaju Marčevka2010 in MauMaw na netu user posted image user posted image
Kakšne sta pa vidve mele simptome predn sta zvedle, da sta srečke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1359
16.11.2015 13:00:40   
Marčevka2010
Krči, kot, da se bo pravkar vlila m, zaprtost, napihnjenost.

Neposredna povezava do sporočila: 1360
16.11.2015 13:01:16   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Krči, kot, da se bo pravkar vlila m, zaprtost, napihnjenost.

A to že kej prej, al kakšen dan, dva , predn si jo pričakovala?

Neposredna povezava do sporočila: 1361
16.11.2015 13:05:00   
Marčevka2010
Ja, že prej. Sploh zaprta sem bila vedno že ene 3 dni prej. Ma isto me je napihovalo kot pred m. Pa krči. Še ene 10 dni po testu sem imela obupne krče, ampak nič krvavitve. Ker kombinacije obojega ni vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 1362
16.11.2015 13:11:22   
katjesss
Hjoj ko hočeš v službi nekaj na hitro preko gsm-a napisat pa poslat, pa si zbrišeš vse skupaj namesto pošlješ, grozauser posted image

No švicam že zdaj v ne-blaženem stanju preveč, tako da bi se mi recimo vsaj potem lahko umirilo, heh user posted image

Glede znakov pa raje nič niti ne razmišljam oz. se trudim bit nepozorna, res je da bi si mogoče kaj tudi narobe interpretirala, glede ba to da delava na 1. user posted image . Po drugi strani pa vsakič ko grem na wc gledam, če bo kako presenečenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1363
16.11.2015 13:21:21   
Janchek81
No, jaz morm priznat, da v soboto k me je v jajčnikih špikal sm šla prou gledat na menstruacija.si kako so se te bolečine v jajčnikih začele, ko sem imela IMN ... pol sm rekla, da bom odmislla, ampak vsakič ko me je špiknl sm se na žalost spomnla user posted image Pol včerj k je bolečina pojenjala oz. je sploh ni blo sm si pa rekla, da pustmo kakor kol pač bo in počakejmo na naslednji teden ... vseen se res tko zlo bojim ponovne IMN user posted image
Pol pa še ta boleča prsa .. pa sj so me prejšn mesc bolela, ampak že spet ne tko, pa pol že spet grem gledat, pa razmišljam pa user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
16.11.2015 13:44:38   
MauMow
Janchek jaz tokrat nisem polagala nobenih upov ker sem imela čisto M znake - od tega da sem en dan imela krvav izcedek (zgleda bila vgn. krvavitev ker je bila cca 8 dni po O) do tega da me je že noro zvijal kot da se bo glih zdej ulila... No ulila se ni, test pa je + pokazal. Zvijal pa me je skoraj 3 mesece nosečnosti, potem pa se je umirilo. No tokrat pa me začuda dojke niso bolele. pač ker običajno so me tokrat pa ne (so kasneje začele). Aja pa krvave izcedke sem pol mela še cele tri mesece (ne skos ampak so se občasno pojavili - slaba sluznica)

< Sporočilo je popravil MauMow -- 16.11.2015 13:49:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 1365
16.11.2015 13:55:10   
foxy_cat

Imam še eno neumno vprašanje.. zadnjič s kolegico nisva prišle nikakor do pravega odgovora...Nekje piše tako drugje drugače.. Torej... Primer :) ne dobiš user posted image delaš test imaš user posted image nekje piše da se štejejo prvi 4 tedni že "za nazaj" tisti mesec, nekje da se šteje šele od O..torej če ne dobiš M si cca. 2 tedna user posted image , nekje pa piše da šele naprej od dejanskega izostanka? No ve, ki ste dale to čez nama boste pomagale razumet..no saj ko si tam vse veš pa vseeno user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
16.11.2015 13:59:37   
MauMow

Imam še eno neumno vprašanje.. zadnjič s kolegico nisva prišle nikakor do pravega odgovora...Nekje piše tako drugje drugače.. Torej... Primer :) ne dobiš user posted image delaš test imaš user posted image nekje piše da se štejejo prvi 4 tedni že "za nazaj" tisti mesec, nekje da se šteje šele od O..torej če ne dobiš M si cca. 2 tedna user posted image , nekje pa piše da šele naprej od dejanskega izostanka? No ve, ki ste dale to čez nama boste pomagale razumet..no saj ko si tam vse veš pa vseeno user posted image

Uradno - tako tudi G štejejo - je tako da se šteje od prvega dneva zadnje M. Se pravi prva dva tedna nosečnosti sta ko še sploh ni prišlo do O (če smatramo da je nekje 14 dan). Tako da običajno ko delaš test si nekje 4t noseč. Je pa seveda potem odvisno kdaj je bila O in zato G kasneje lahko malo popravijo PDP glede na velikost otroka.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
16.11.2015 14:07:23   
Janchek81

Uradno - tako tudi G štejejo - je tako da se šteje od prvega dneva zadnje M. Se pravi prva dva tedna nosečnosti sta ko še sploh ni prišlo do O (če smatramo da je nekje 14 dan). Tako da običajno ko delaš test si nekje 4t noseč. Je pa seveda potem odvisno kdaj je bila O in zato G kasneje lahko malo popravijo PDP glede na velikost otroka.

PODPIS!
Dejansko si ubistvu noseč, ko delaš test šele 2 tedna ... to pa zato smatrajo, ker majo ene O tud med M ... ja, res jo majo ... mam eno znanko user posted image in nardijo pač da štejejo od ZM dneve oz. tedne .. potem pa PDP popravljajo glede na velikost ploda ... samo v večini imajo punce O nekje na sredini ciklusa ( pustmo 2 dni razlike gor - dol ) ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
16.11.2015 17:00:57   
foxy_cat
Ja se mi je zdelo nekako tko,pa sem razlagala kolegici in mojemu,pa nista vrjela..ker je nelogično..

Neposredna povezava do sporočila: 1369
16.11.2015 17:03:32   
foxy_cat
Še nekaj zanimivega sem se spomnila ta ClearB.testi k ti pokažejo tedne,nikol mi ni blo jasno kako oni to izračunajo? Je katera kdaj probala? Pomoje glede na koncentracijo hormona,samo ene ga imajo več,druge manj v istem obdobju,tako da še ena "neznanka"?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
16.11.2015 21:42:01   
Amour

Si dolgo zdržala. Jaz sem bila 8t noseča pa sem morala v šoping za hlačami.... Kiklice so ble ok, hlače pa ne, ker so me kolki od začetka bolel ker me je tako raztegovalo.

Joj, ne me strašit ... me bo kap, če mi čez teden ali dva ne bodo več nobene hlače prav user posted image
Imam srečo, da sem široka čez rit in so mi vse hlače po vrsti prevelike v pasu, tako da upam, da me bo to malo reševalo. Pa da sem nasplošno že med okroglimi, da me v službi morda ne bodo tako hitro pogruntali.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
16.11.2015 22:05:03   
foxy_cat
Jaz že tako ne maram hlač kupovat...kakšna muka bo to šele potem user posted image user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
17.11.2015 6:40:57   
MauMow

Še nekaj zanimivega sem se spomnila ta ClearB.testi k ti pokažejo tedne,nikol mi ni blo jasno kako oni to izračunajo? Je katera kdaj probala? Pomoje glede na koncentracijo hormona,samo ene ga imajo več,druge manj v istem obdobju,tako da še ena "neznanka"?

G računajo z prvim dnem zadnje M. CB pa ti bo napisal tedne nosečnosti od O dalje, ko naj bi zanosila, seveda spet odvisno kdaj si zanosila in kako hitro ti hormon raste. Sej tudi v navodili pri CB piše da če želiš dobiti koliko tednov si noseč moraš temu kar ti CB pokaže prišteti še dva tedna.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
17.11.2015 7:15:59   
mana12
Jooj človek se sploh ne zaveda, kaj vse se spremeni z user posted image . Jaz na mojo garderobo nisem še niti pomislila. Se pa strinjam s tabo foxy_cat, je tudi meni že zdaj muka kupovat hlače user posted image . Je pa verjetno lažje (vsaj kar se tiče garderobe), da si proti koncu enkrat poleti.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
17.11.2015 7:26:08   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Jooj človek se sploh ne zaveda, kaj vse se spremeni z user posted image . Jaz na mojo garderobo nisem še niti pomislila. Se pa strinjam s tabo foxy_cat, je tudi meni že zdaj muka kupovat hlače user posted image . Je pa verjetno lažje (vsaj kar se tiče garderobe), da si proti koncu enkrat poleti.

Če imaš rok poleti je super glede oblačil ker so kiklice pa ohlapne oblekce. Pozimi pa je večji problem. Da ne govorimo še o jaknah in bundah user posted image Ampak važen je cilj in to je mali user posted image v naročju.

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.