Tara9
|
Hejla, tamala super, da so dela v polnem zagonu. Še malo, potem si pa le vzemi malo pavze, če ne te bo deklica prehitela . Sicer meni osebno je tudi všeč, če se stalno kaj dogaja, ker gre čas potem hitreje. Glede slabosti je pa dobro vsaj to, da se da živet zraven, najbrž si že pozabila kako lepo sploh je, če ti ni slabo . Maumow res gre hitro tvoja nosečnost. Se mi zdi, kot bi včeraj plusek zagledala. Lepo, da se krvavitve umirjajo, upam, da bodo čisto dokončno izginile. Reese5 srečno v postopku, držim pestke zate. Sem pa tudi jaz v Dravljah opazila, da imajo po novem operacijsko sobo, sva se ravno zadnjič z mojim spraševala, če so začeli kar tam izvajati punkcije. Jaz sem bolj tko tko. Kot sem že na fb pisala imam nozko lego posteljice, kar sem izvedela na morfologiji. Sicer temu nisem neke pozornosti posvečala, dokler nisem vso možno literaturo prebrala uffff. Zdaj sem vsa v krču, čeprav je statistika na moji strani in imam še vedno več kot 80% šanse, da se do 28. tedna dvigne. Vseeno pa me zmrazi, ko berem o predčasnih hospitalizacijah, krvavitvah, ipd. Pod vplivom hormonov skoraj vsak dan tečejo solze, ko gledam svojo 2 letnico in samo pomislim, da bi jo morala za dlje časa zapustiti. Vem, da moram bit pozitivna in se skulirat, ampak ne gre vedno. Pozdravčki
|