Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke II (26.1.2017 16:47:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl Odkar je mali v vrtcu, domov prinese bacile, ki položijo celo familijo! [sm=jezicek.gif] Ja, z vrtcem se ponavadi začne. Pri nas tudi pred tem ni bilo nikoli nič...pri nama, tudi pri najstarejšem, dokler ni šel v vrtec. Ko pa je prvi v vrtcu, je pa tako to to. Čeprav še zdaj, morem potrkat, je vse v blagi obliki, bolj prehladi, kratke viroze; samo izmenjamo pa si jih vsi, potem pa malo traja da se pozdravimo. Hja, tako se pač gradi imunski sistem [sm=smiley36.gif]. Sicer pa Bluegirl [sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif] da se pozdravite in da ni pljučnica. Drugače pa dober dan. Evo danes smo spet vsi nazaj na svojih "delovnih mestih"-v vrtcih, šolah, itn. Smo imeli neko trebušno zadevo, sicer kot sem rekla blago, ampak se je zavleklo, ker smo jo vsi dali skozi. No, zdaj pa je za nami [sm=smiley1.gif]. Brala sem vas sproti, ni bilo prilike za odgovarjat, bom samo pokomentirala kaj se spomnim [sm=smiley1.gif]. Torej Tara,tamala čim manj slabosti vama želim. Meni je bilo vsako nosečnost bolj slabo, tako da nimam pametnega nasveta [sm=smiley36.gif]. Tara kdaj imaš rok približno? Morje slov.obala nam je všeč [sm=smiley20.gif] in jo tudi dokaj redno obiskujemo. Sicer ne hodimo v apartmaje, bi pa za otroke predlagala Izolo, Simonov zaliv-hotel je zelo dober (tudi hiške), druž.soba dovolj velika z lepo teraso, hrana tudi dobra, blizu je vse (trgovina, plaža, lekarna, igrala), imajo animacijo za otroke, voda je nizka, sence dovolj, zna sicer bit ful gužva tam, ampak najinim otrokom je zelo všeč. Ankaran je tudi fajn, hotel ali hiške čisto ob plaži, imaš tudi bazen; pa tam je tudi kamp in mobilne hiške če bi vam ustrezalo to bolj. Cene niso najnižje, ampak nam bližina na trenutke veliko odtehta, pa še otroci so res vedno uživali tam. Imaš pa do 31.1 tudi ponavadi first minute ponudbe, tako da si lahko pogledaš oz.jih povprašaš pa vidiš če ti pride v poštev. Na hrvaško hodimo redko, predvsem zaradi gužve (mislim tudi na cesti), ki je v sezoni meni za mene malo prevelika. Tako da mi smo ponavadi v slo.ali kje drugje v tujini. No, mi je pa na hrv. npr. Medulin ful super za otročke, pa ni predaleč, če to pride komu v poštev je tudi top. Plaža peščena, voda nizka, malim super. Drugače pa jaz pozimi rada razmišljam o morju-še bolj fajn pa je kam odpotovati pozimi, dokler je tu mrzlo, greš lepo nekam na sonček[sm=bravo.gif]. Gledamo pa mi tudi malo ponudbe zdaj, če ujamemo mogoče kak first minute. Ne vem, razmišljava če bi mogoče šli kam z letalom [sm=zmeden.gif], kakšno krajšo pot. Malo sem neodločna, najmlajša do 2.let ne plača, s tega vidika bi bilo zdaj pravi čas, ampak ne vem kak bi bila pot za njo. S srednjo imamo super izkušnje s potovanji, že pred prvim letom smo z njo šli na letalo, je pa bila ona drugačna, pa vseeno je bilo malo lažje, ker je le razlika potovati z enim otrokom manj...zdaj pa ne vem. Aja še terme v nosečnosti, jaz sem se zdaj v tej zadnji nosečnosti parkrat kopala v termah. Bolj na začetku sicer do nekje sredine nosečnosti, potem mi več ni bilo pa nisem šla. Nimam nekih težav z vnetji, tako da mi je bilo ok. Sem se pa vedno takoj stuširala in preoblekla. Tako da če ti je tamala se kar skopajta malo. Evo zdaj se pa ne spomnim več kaj sem še hotela...v glavnem lepo bodite, bodite zdravi, pa fajn vas je brat [sm=smiley1.gif]. Če se pa še kaj spomnim pa napišem [sm=smiley36.gif].
|
|
|
|