Marčevka2010 -> RE: Bodoče nosečke II (22.4.2016 7:07:24)
|
Mojamiška čestitam za plus, srečno do konca! Janček super za uspešen pregled, sem vesela, da je vse vredu. Sedaj pa uživaj! O, še ena punčka, super, tako kot pri nas. Naša že komaj čaka prihod sestrice. Jaz danes nesem papirje na CSD, mi je kar slabo kako bo slaba porodniška, od kar se špara v JU imam obupno slabo plačo, dela pa več. Ampak bo že. Če le njemu ne bodo nič spreminjali bo vredu. Tako, da sedaj pa že malo manj kot dva meseca do konca. Mi sedaj dva meseca ful šibata. En dva tri bo junij. Mi pa zadnje dni tako dela ta punca, da mislim, da mi bo skozi trebuh ven pogledala. Pa kar nekaj me je bolelo vse skupaj včeraj, moram malo ustavit konje. Sem cel dan imela perilo pranje, sušenje. Sem dobila še oblačilca od prve za oprat, imamo sedaj zalogo za eno malo vojsko. MauMow kako ste kaj vi? Noname sem videla, da je bilo na pregledu vse vredu, super. Sedaj si lahko malo oddahneš, do naslednjega pregleda. [sm=smiley36.gif] Naj vse poteka vredu še naprej. Amour vidim, da ti ni dolgčas kljub bolniški. Kdaj si imela test sladkorne? Moj g ga očitno ne da delat, razen, če kaj pri mami ali otročku kaže na sladkorno. Že v prvi n je bilo tako. Zanimivo, eni pa pošiljajo vse n na test. Saj ne vem ali je to dobro ali slabo. Bom pa vprašala za streptokok na naslednjem pregledu, to bi pa dala testirat. Upam, da moj to dela.
|
|
|
|