RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (15.4.2016 9:23:30)

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

mojamiška sem to že slišala ... oz. so me vprašal, če planiramo še kakšnega otročka,....itak mi je blo logično na kaj namigujejo, pa sm šla samo v smeh [sm=jezicek.gif]
Sej maybe bom pa taka ostala, ker opažam, da se vse da na lep način, tud če ga kdo poserje ... da lahko sama spravm stvari vse ob roku čez, sam če delam vsak dan u izi .. ne pa da en dan mal preveč kofetkam pa se pol nalaga in je potem sama nervoza prisotna ... sej v svojhem imenu se nikol nism razburjala na druge ( npr, če jke men kj gustilo, da bi se znašala nad drugim, to NIKOL ) ... men je šlo na živce, če je ena že miljonx neki delala pa me miljonx eno in isto praša - uno po liniji najmanjšga odpora .. ja pismo, si pa piš ane, če pozabiš .. sej mam jst tud marskej zapisano [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

a rabte še koga za družbo[sm=jezicek.gif]

Ma ja je treba bolj na izi. Js mam tut raj stvari prej narejene, da nakonc ni živčna vojna k pol res nemorm delat, če me čas preganja. Kadar je od mene odvisno je vedno vse prej narejeno, če pa ni pol je pa kaos.
Ja ja le zakaj pol taka njihova reakcija[sm=jezicek.gif]
..mal heca

Ja, sam je tud to problem, k se lotiš svojga dela in ti drugi uletavajo, da jim pač neki pomagaš ... če ne drug pa nadrejen .. valda si pol v izostanku .. in ponavad je pač lih murphy da se tko zgodi ravno ob poročilih [sm=jezicek.gif]

mojamiška -> RE: Bodoče nosečke II (15.4.2016 10:25:59)

ja ja vsak izgovor je dobr tut če je slab haha[sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (15.4.2016 10:35:39)

Ti lumpa ti [sm=jezicek.gif]

mojamiška -> RE: Bodoče nosečke II (15.4.2016 14:55:17)

Ti lumpa ti [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley2.gif][sm=jezicek.gif]

mojamiška -> RE: Bodoče nosečke II (18.4.2016 8:13:22)

Javljam tudi tukaj, da se pridružujem klubu nosečk. Včeraj smo nalulali [sm=rozacrtici.gif]. Upam, da speljemo do konca[sm=smiley1.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (18.4.2016 8:14:24)

Javljam tudi tukaj, da se pridružujem klubu nosečk. Včeraj smo nalulali [sm=rozacrtici.gif]. Upam, da speljemo do konca[sm=smiley1.gif]

Čestitke!!!

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (18.4.2016 8:27:44)

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No no no .. kaj sm reklaaaaaa [sm=bravo.gif]

mojamiška -> RE: Bodoče nosečke II (18.4.2016 8:36:54)

Hvala punci[sm=smiley1.gif]
Ja janchek k da si mela 6 čut[sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (20.4.2016 8:06:28)

No punce, evo .. včerej mela Pušenjaka .. res si je čas uzel ... vse je ok, vse je bilo vidno ( srček ( 4 prekati ), želodček, pljučka, popkovina(3 žile), stegnenica, hrbtenica, gavica - možgančki ... ), tko, da je vse OK ... in in in .. dobili bomo punčko [sm=jezicek.gif]
SEm mela res občutek, da bomo dobil fantka ... ful smo se mel super, sproščeno, nasmejal smo se .. imel me je notr 45 min ... tko, da si je res vzel čas za vse ... nardil mi je še 4D posnetke ... res je blo lepo [sm=smiley27.gif]

mojamiška -> RE: Bodoče nosečke II (20.4.2016 8:20:36)

No punce, evo .. včerej mela Pušenjaka .. res si je čas uzel ... vse je ok, vse je bilo vidno ( srček ( 4 prekati ), želodček, pljučka, popkovina(3 žile), stegnenica, hrbtenica, gavica - možgančki ... ), tko, da je vse OK ... in in in .. dobili bomo punčko [sm=jezicek.gif]
SEm mela res občutek, da bomo dobil fantka ... ful smo se mel super, sproščeno, nasmejal smo se .. imel me je notr 45 min ... tko, da si je res vzel čas za vse ... nardil mi je še 4D posnetke ... res je blo lepo [sm=smiley27.gif]

[sm=bravo.gif] za uspešen pregle in punčko[sm=bravo.gif]

Drugač pa babe žabe kje ste vse, tale tema je čist zamrla[sm=zmeden.gif] dejte se kej oglasit

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke II (20.4.2016 8:46:09)

Tale tema je pa res malo zamrla. Veliko je že mladih mamic, in kar veliko nosečk. Tako da bodočih je vedno manj. Sicer pa lahko vseeno še kakšno debato odpremo[sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (20.4.2016 8:49:21)

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Tale tema je pa res malo zamrla. Veliko je že mladih mamic, in kar veliko nosečk. Tako da bodočih je vedno manj. Sicer pa lahko vseeno še kakšno debato odpremo[sm=smiley36.gif]

Ja velik jih že pridno crklja svoje bejbije, ene še čakajo, ene so tik pred tem ... [sm=smiley36.gif]

mojamiška -> RE: Bodoče nosečke II (20.4.2016 8:56:35)

Po mormo spremenit temo v bodoče nosečke, nosečke, mamice...čveke[sm=jezicek.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (20.4.2016 11:29:37)

Super Janchek. Aha ti si mela občutek da bo fant in je punca, jaz pa ravno kontra [sm=smiley36.gif]. Super sem ZELO ZELO ZELO vesela da je vse tako kot mora biti. Sedaj si pa malo oddahni in uživaj do konca nosečnosti [sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (20.4.2016 11:54:06)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Super Janchek. Aha ti si mela občutek da bo fant in je punca, jaz pa ravno kontra [sm=smiley36.gif]. Super sem ZELO ZELO ZELO vesela da je vse tako kot mora biti. Sedaj si pa malo oddahni in uživaj do konca nosečnosti [sm=smiley1.gif]

Ja, ja, sej si bom mal oddahnila oz. sem se že včeraj, zdej samo še furamo pridno do konca [sm=bravo.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (20.4.2016 11:59:06)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ja, ja, sej si bom mal oddahnila oz. sem se že včeraj, zdej samo še furamo pridno do konca [sm=bravo.gif]

Sej zdej ti bo pa en dva tri minilo. [sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (20.4.2016 12:45:11)

MauMaw hm .. bomo vidl .. ponavad se lih pol ful vleče...sploh pa na konc zadnj mesec [sm=jezicek.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (20.4.2016 12:51:20)

MauMaw hm .. bomo vidl .. ponavad se lih pol ful vleče...sploh pa na konc zadnj mesec [sm=jezicek.gif]

Meni se je vleklo do 1 pregleda in pa zadnji mesec. Drugace je pa kr letelo mim [sm=smiley36.gif]

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke II (20.4.2016 14:20:54)

Ja, do prvega meseca se je res vleklo. Upam, da bom vse nadaljnje preglede hitrej dočakala[sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (21.4.2016 9:28:31)

Hm .. jaz pa nimam občutka, da bi nekej FUL letel .. maybe zato k jst sm mela prvi pregled v 5T, drugi v 6T in pol naslednjega v 10T ... Tko, da ... ne vem ..
No ja, sj nej kr hitr mineva, če že [sm=jezicek.gif] pa da potem v septembru spoznamo našo novo lepotičko [sm=bravo.gif]

Amour -> RE: Bodoče nosečke II (21.4.2016 10:50:26)

Uiii, čestitke mojamiška [sm=bravo.gif]
In bravo Janchek za pupiko [sm=bravo.gif]

Joj, jaz imam totalno gužvo ... kljub temu, da sem zadnjih 14 dni na bolniški [sm=smiley36.gif]
Letam od zdavnika do zdravnika ... redni pregledi, laboratoriji, injekcije, bownova terapija, vmes kaka migrena, ki me malo položi, no, zdaj po novem sem se pridružila tisi polovici nosečk, ki je presegla 5,1 sladkorja na tešče (imela sem 5,4), tako da se še z dieto, jedilniki in meritvami ubadam ... bah, saj komaj diham.

Marčevka2010 -> RE: Bodoče nosečke II (22.4.2016 7:07:24)

Mojamiška čestitam za plus, srečno do konca!

Janček super za uspešen pregled, sem vesela, da je vse vredu. Sedaj pa uživaj! O, še ena punčka, super, tako kot pri nas. Naša že komaj čaka prihod sestrice.

Jaz danes nesem papirje na CSD, mi je kar slabo kako bo slaba porodniška, od kar se špara v JU imam obupno slabo plačo, dela pa več. Ampak bo že. Če le njemu ne bodo nič spreminjali bo vredu. Tako, da sedaj pa že malo manj kot dva meseca do konca. Mi sedaj dva meseca ful šibata. En dva tri bo junij. Mi pa zadnje dni tako dela ta punca, da mislim, da mi bo skozi trebuh ven pogledala. Pa kar nekaj me je bolelo vse skupaj včeraj, moram malo ustavit konje. Sem cel dan imela perilo pranje, sušenje. Sem dobila še oblačilca od prve za oprat, imamo sedaj zalogo za eno malo vojsko.

MauMow kako ste kaj vi?

Noname sem videla, da je bilo na pregledu vse vredu, super. Sedaj si lahko malo oddahneš, do naslednjega pregleda. [sm=smiley36.gif] Naj vse poteka vredu še naprej.

Amour vidim, da ti ni dolgčas kljub bolniški. Kdaj si imela test sladkorne? Moj g ga očitno ne da delat, razen, če kaj pri mami ali otročku kaže na sladkorno. Že v prvi n je bilo tako. Zanimivo, eni pa pošiljajo vse n na test. Saj ne vem ali je to dobro ali slabo.
Bom pa vprašala za streptokok na naslednjem pregledu, to bi pa dala testirat. Upam, da moj to dela.

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke II (22.4.2016 7:42:31)

Hm .. jaz pa nimam občutka, da bi nekej FUL letel .. maybe zato k jst sm mela prvi pregled v 5T, drugi v 6T in pol naslednjega v 10T ... Tko, da ... ne vem ..
No ja, sj nej kr hitr mineva, če že [sm=jezicek.gif] pa da potem v septembru spoznamo našo novo lepotičko [sm=bravo.gif]

wau, ti si pa imela veliko pregledov. Jaz pa prvega v 9. tedenu, naslednji bo nuhalna v 13. tednu.

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (22.4.2016 8:13:41)

Marčevka pazi se. Če boli hitro počivat.

Pri nas je vsak dan bolj pestro. Mislim da nas počasi zobi matrajo (vem da je zgodaj samo ga srbijo dlesni). Je pa fajn ko vidiš kak napreduje vsak dan. Prav lušno.

Amour -> RE: Bodoče nosečke II (22.4.2016 9:18:42)

Marčevka, poslala me je sicer kar pozno, ker se prej časovno nismo mogli uskladiti, bi me poslala v 26. tednu, pa me je komaj v 28.
Pri nas pošiljajo vse, tudi sestra, ki dela v zdravstvu, pravi, da so nove smernice, da se vse nosečke sistematično pošlje vsaj po 20. tednu, če ne že prej.

Je pa potem na diabetološki ambulanti edukatorka poudarila, da bi se po novih smernicah morale testirati prav vse nosečke (testiranje je v nacionalni shemi in plačano), če pa G ne pošlje, gre pa očitno za G, ki ni osveščen ali pa ne jemlje resno potencialnih zapletov zaradi nosečniškega diabetesa, sploh pri starejših nosečkah.
Ne da bi te hotela strašiti, saj veš, samo povem, kaj nam je bilo povedano :)

Kakor koli že, čeprav greš proti koncu, morda zahtevaj pregled, če imaš G kmalu ;)

Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>