Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica_1 @tippi ne nakladaj. se spominjam 10-dnevne vojne za slovenijo. in na našo srečo so to bile samo praske, čeprav so jih nekateri plačali z življenjem. ni treba daleč, da ugotoviš, kaj je vojna, in kaj prinese. in ne primerjaj tega z obveznim cepljenjem, ker je neokusno in nespoštljivo do žrtev, med katerimi so tudi otroci. drugače pa za info: ko je v državi vojna, se preneha z obveznim cepljenjem. pa si poglej statistiko o boleznih kar v 1 generaciji-nemci imajo recimo sedaj grozne probleme z bosanci, ki so emigrirali k njim, zaradi enormnega števila okužb z ošpicami. seveda je povsem naključno, da so zbolijo in širijo virus bosanci, ki niso bili cepljeni zaradi vojne.... @ribica hepatitisa v SLo mogoče res ne boš staknila, ampak nekateri hodimo še kje drugje kot po lastnem dvorišču. in ne gre se za to, kdo ima prav, ampak kako preživeti s čimmanj boleznimi. in zame je cepljenje osnova. kot je za nekatere krst. se pa čudim, da še nihče ni zahteval ustavne presoje zakonskih določil, če je zadeva tako jasna in zdravju škodljiva. zase vem, da če bi bila v nekaj popolnoma prepričana, ne bi popustila, in bi premaknila zid za zdravje svojega otroka. nasprotniki cepljenja pa imate društva, povsod samo jadikujete, da bi pa zahtevali spremembo zakonodaje in si omogočili izbiro, pa ne. pasivnost ali strah pred odgovornostjo? pa lep večer.... zvezdica ti pa si drzna poglej...žal nisi dojela, kaj sem imela v mislih, ko sem rekla vojna. vojna med kadilci in nekadilci, vojna med cepilci in necepilci, vojna med vegetarijanci in mesojedci in ne vojna o kateri ti pišeš. jezuskristus ne bo ti škodila, kakšna ura slovenščine več! in očitno problematiko cepljenja tako dobro poznaš, da niti ne veš, da se za svobodno odločanje borimo že več kot deset let. aj jaj jaj. kaj čem ti rečt....ti teraj svoje, jaz bom svoje...skup itak ne bomo prišle. a ni škoda živcev?
|