Tikie -> RE: II pričakujemo julija 2015 (1.7.2015 15:44:19)
|
PupaOdA jaz te popolnoma razumem.Sem bila sama čist ista.Pa nama je sicer z mojim super skupaj.Enkrat mi je sodelavka rekla (ker sva se z mojim tako dolgo trudila zanosit),da je nekje prebrala,da eni pari pač ne morjo zanosit,ker njihov dedni material pač ni mišljen,da bi se mešal skupaj,pa čeprav je z vsakim posebej vse ok.Verjetno se sama ni zavedala kako zelo me je s temi besedami 'ranila' in mi dala misliti...velikokrat sem se po tem spraševala,kaj pa če ima ona prav,da je res tako.Da ne bi bila dovolj sposobna starša,kaj če nama narava s tem,ko se tako matrava za otročka,govori,da nisva za skupaj itd.No pa sem prejšnji teden uspela končno zagledati[sm=rozacrtici.gif] in v trenutku spoznala kako butasta sem bila,da sem tako mislila.A dedni material,ki se zmeša od npr.ene pijanke in npr.narkomana je pa 'kao'full kvaliteten in za mešat skup za bodočega otroka-pa se tudi takim staršem otroci vseeno rodijo. Zdaj vem,da v zvezi,kjer je prisotna želja po otročku in kjer je med dvema prisotna ljubezen ni nikoli prezgodaj oz.prepozno za otroka.V takem odnosu nikoli ne moreš biti slab starš,ker boš otroku ponudil največ kar lahko-ljubezen.In so vse skrbi odveč. Pa srečno na tvoji poti do pluska,upam,da vama rata čimprej[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|