Sofie -> RE: II pričakujemo julija 2015 (15.7.2015 11:27:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 No včeraj me je pol dneva bolel desni jajčnik ( veste, da ni jajcevod prehoden ) in sem se zbala, da maybe dela ta mesec 'napačni' jajčnik ane ... in pol zvečer me je mal še lev pa oba, pa že spet desn pa lev .. pa sem hotla mojmu rečt, da bi počakala z [sm=duda.gif], ker mam občutek, da deluje ta mesec napačni jajčnik ane ... sam sm pol bla že tok zmedena da joj .... dons npr nobene bolečine nikjer [sm=smiley36.gif] In sm mislla pač, da če bi tkole čutila desn jajčnik, da tist mesec ne bi delala na [sm=duda.gif], sam pol je blo k zaklet, da me je še mal lev zvečer bolel ... dons pa tko kot sem napisala NIČ... nej povem, da prej nikol nism mela nobenih bolečin, nikol nism čutila O .... zdj pa po tej terapiji s metatreksatom me pa vedno mal desn zbada ... prejšn mesc k sm bla pr njej se spomnem, da me je desn bolel in k sm bla pr moji G na kontroli je rekla, da maybe ovuliram, pa sm jo pol le čez 2 dni dobila [sm=smiley36.gif] Ooooh to moje telo čudno ...[sm=zmeden.gif] Ja pri meni je tudi ponavadi čudno. Danes me boli levi jajčnik, kar nekako sovpada s tem, da naj bi nekje 29.7 dobila m. Torej 14 dni pred m. naj bi bila ovulacija.
|
|
|
|