Link -> RE: Marčevke 2016 (4.7.2015 13:01:06)
|
Smallbear, načeloma imaš samo en potrditveni UZ v okviru ivf postopka, potem pa se naročiš pri svojem ginekologu. Mene je dvojčkov kar malo strah, čeprav mi je v tem trenutku najpomebneje, da je vse ok in da se pikica/pikici normalno razvijata. Če bosta pa res dva, potem bo pa zelo veselo [sm=smiley36.gif]. Držim pesti za visoko beto v ponedeljek! Arual, prenos sem imela v nedeljo 21.6., pozitiven test sem imela pa že v soboto, 5 dni po ET s popoldanskim urinom. V prvi nosečnočnosti sem imela tudi jaz izcedek in je bilo vse ok. Vem da je zoprno, ampak poskusi se ne obremenjevat preveč, sigurno bo vse super [sm=bravo.gif]. Je pa fino slišat, da nas je bilo veliko pozitivnih tokrat, na krvnega sem šla kar v Ljubljano, na UZ pa pridem v MB. Kar se tiče sorodstva in prijateljev večinom že vedo, ker je postopke težko skrivat, pa še v MB sva se ves čas vozila. Prav tako, sem morala povedati v službi zaradi bolniških. Tiste, ki že imate otroke, kdaj ste starejšemu povedale? Sigurno bom počakala do UZ, vendar me mali ves čas sprašuje, zakaj ga ne morem dvignit, pa zakaj ne morem v tej vročini z njim nogometa igrat? [sm=smiley36.gif] Razen bolečih dojk in napihnjenosti popoldan nimam posebnih težav. Se mi pa popoldan kar fejst izboči trebušček, tako da tisti ki me poznajo takoj ugotovijo, da je nekaj drugače...[sm=smiley1.gif] Slabosti prvič nisem imela in upam, da bo tudi tokrat tako! [sm=nosecka.gif] uživajte!
|
|
|
|