JM1981 -> RE: Marčevke 2016 (10.8.2015 7:43:45)
|
Za mano je prvi pregled. kako zelo različno potekajo. Meni je najprej vzela bris, potem smo šle na ultrazvok( čez trebuh) in nato v laboratorij. Čez eno uro pa nazaj na svetovanje k medicinski sestri, kjer pregledata izvide, ti predstavi nuhalno, toksoplazmozo( če si negativen), pove nekaj o zdravju, materinski šoli.... potem te naroči na nuhalnop( če se odločiš) in pa na naslednji pregled. ta drugi del je verjetno zanimiv za prvorodke, meni je bil malo odveč. Otroček je bil živahen, mere primerne za 9t2d. Nuhalno imam 1.9 ob 12 tednu ( na napotnico, ker bom dopolnila 35 let), naslednji redni pregled pa šele v 16 tednu, ki pa naj bi bil čisto kratek. Glede slabosti po jemanju Elvitala... Jaz jemljem Prenatal, vendar mi je bilo slabo, če sem ga vzela čez dan. Sedaj ga vzamem zvečer, preden grem spat. in prej zaspim, kot mi pride slabo. Tudi meni smrdi marsikaj, predvsem pa pralni praški, mehčalci in naparfumirane sodelavke. To mi res dvigne vse gor. Pa glava me rada boli, drugače se pa počasi popravlja in bo tudi to izvenelo.
|
|
|
|