Link -> RE: Marčevke 2016 (31.7.2015 6:54:06)
|
Hej da se še malo javim preden grem na dopust! Veverčka, držim pesti, da bo vse super. Slabosti, kolikor so zoprne, so dober znak, da se nakaj dogaja in nosečnost napreduje, tako da nikakor še obupat! Arual, tudi jaz upam, da si se šla pokazat, če ne drugega, da se pomiriš in ne premelevaš najbolj črnih scenarijev. Saj si na Estimi? Za mano je tudi že prvi pregled pri ginekologinji, zanekrat vse kot mora bit, mi je pa datum določila 8.3.2015, kar je sigurno bolj prav kot 29.2. Meni je slabo predvsem zjutraj, pa še to se umirja in tudi meni je neverjetno pomagal ingverjev čaj. Sem pa noro napihnjena in ja, tudi meni se drugič pozna trebušček. In sicer že tako očitno, da me sprašujejo, če sem noseča tudi kolegi v službi, ki jih srečujem na hodniku in jih le bežno poznam [sm=smiley36.gif] Hlače mi pa nobene niso več prav, sem bolj suhe sorte in so zato vse zelo ozke, tako da sem iz omare potegnila že nosečniške. Kar se Elevita tiče je pomoje vseeno kaj z njim narediš, vprašaj v lekarni. Lahko pa mogoče poskuiš s Femibionom, ki ima enako folne in je manjša tableta. Ima pa nekoliko manj železa. Vsaj dokler ti je tako slabo! Mene je prvič Elevit preveč zapiral in ker imam od prvega poroda hemeroide (katastrofa!!!) se zdaj ne upam tvegat, da bi bila zaprta. so-[sm=nosecka.gif], fajn bodite in čestitke vsem za prve preglede!
|
|
|
|