Stars619
|
Hej, punce! Da se vam malce javim. Tudi za mano je že drugi pregled, naslednji je morfologija, kot pri vseh! :) Vse je vredu, lepo zaprto, še enkrat rečeno, da bo punčka, zato smo zelo veseli!!! :))) Slabosti še vedno prisotne, v malce manjši obliki kot prej. Voziček nam je všeč Stokke. Ampak še nismo nič nabavljali. Greste na 3D/4D? Jaz bom šla. Glede plenic: poznam le eno, ki je uporabljala pralne plenice in preden je rodila, ZELO zagovarjala eko in la la la, potem, ko je videla, koliko je pranja, sušenja, kako zamudno je vse to in nepraktično, sploh, če si več zdoma, je po parih mesecih menjala na enkratne. Seveda ima vsak svoje mnjenje, ampak jaz sem tamalo imela na Pamperskah in tako bo tudi v drugo. Na pamet mi ne pade, da bi kupovala kaj druga. Sem pa res poskusila še druge firme, ampak nisem bila zadovoljna (ali so bile predebele, okorne, prehitro premočile,...), skratka pri nas je Pampers pač Pampers in še to, kupljen le tam, kjer je delan za nemški trg ipd., ker je tudi tu na žalost razlika, ko kupiš Pampers, ki je delan na Poljskem ali kje drugje...kakorkoli, vsaka mama se najverjetneje najbolje odloči za svojega otroka. Ena je napisala, da gre na Fuerteventuro surfat?? Če greš v začetni tečaj, potem po moje ni ravno panike, ker boš vadila tako na tistem predelu, ko je zajetje vode in ne na gromozanskih valovih...če že obvladaš, potem sama veš, koliko lahko in koliko ne, kakšne so lahko hitrosti in kakšni so lahko padci...zato pač premisli...ampak za začetnike pa po mojem mnenju tam ni panike. Planirate kaj za novo leto?? Kaj pa terme in saune? Pred nosečnostjo sem bila v sauni, kjer sem srečala eno nosečnico. Bila je v 7. mesecu in je šla v sauno. Mene je skoraj zadelo...mož jo je poznal in mu je rekla, da se je ona vse to dogovorila s svojim ginekologom???!!!! Kaj pa ve pravite??? Aja, brcik še ne čutim, ta teden prehajam v 18.teden, tako da bodo počasi, najverjetneje...hihihi Čuvajte se!
|