hruškica.buškica -> RE: Februarke 2016 (3.8.2015 14:19:33)
|
Živijo punce, malo sem umanjkala, ker sem šla še za 1 teden na dopust... Vidim, da že lepo laufajo pregledi, čestitke za dobre rezultate NS! Jaz sem si malo zakomplicirala stvar, sicer mi na napotnico pripada amniocenteza (ker bom glih 37, ko bom rodila), ampak grem vseeno (prej) na nuhalno (19.8.). Po pogovoru z G sem še malo bolj skeptična glede amnio... tako da grem raje na NS in se bom pol odločila, če hočem sploh napotnico za naprej... Pa še pogovor z enim dodatnim G bo mogoče malo olajšal stvar (?). Je še katera tako stara? [sm=smiley1.gif] Saj ne, da se počutim staro, ampak vsako leto prinese neko tveganje... Sicer v službi se sploh ne počutim tako, so kake sodelavke tako stare ali še starejše od mene pa še kakega otročka načrtujejo (ali pa še niti nimajo)... Drugače sem zadnje čase čisto fajn, slabo mi je še ob večerih, če je malo pretežka hrana prej, pa ko ščetkam zobe [sm=zmeden.gif]. Sicer se mi zdi, da se je buši lepo oblikoval, ampak sem drugače malenkost shujšala in pol sploh ne pride do izraza (pa že itak sem bolj trebušaste sorte, tako da neizostreno oko ne more nič videt [sm=smiley36.gif]). Tako da še vse hlače navlečem nase, ker sem že itak morala imeti bolj komot okoli trebuha. Itak pa ne skrivam več kaj dosti... obe družini itak vesta, bližji prijatelji in sodelavci tudi (kljub vsem pregledom, ki me mogoče še čakajo, sem kar optimistka). Na FB se vam pridružim pa pol enkrat septembra [sm=smiley1.gif] Lepo bodite in srečno na pregledih!
|
|
|
|