|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2016
14.7.2015 9:37:06   
Že 1x mami
Evo, mi smo tudi danes imeli prvi pregled... bebica pridno raste, srček utripa tak ko mora :):):)user posted image user posted image user posted image
Glede na to, da smo veliki 2,03cm imam PDP popravljen na 19.2.2016. Nuhalno imam 3.8.

Tako, zdaj me pa lahko date na seznamček user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 276
14.7.2015 15:30:43   
hruškica.buškica
Hej punce, tudi jaz bi se vam pridružila! Sicer še nisem imela pregleda, tako da pdp še ne vem (glede na koledarček pa je 29.2. - upam, da ne zares user posted image ) in upam, da se ne zavleče v marec...

Sem še malo zadaj kar se tiče pregledov in tega... ker sem bila do prejšnjega tedna na dopustu (test sem delala zjutraj, predem smo se odpeljali na morje - dopust je bil tudi zaradi veselja ob user posted image prekrasen user posted image ). No, ko sem se pa hotela naročiti, so me pa obvestili, da moram menjati G... kar je trenutno cel podvig, ker nihče ne dviga telefonov (dopusti)... tako da niti datuma še nimam in ne vem kaj se dogaja z otročkom... Na začetku sem kar dobro čutila, da je nekaj drugače (prsi so čisto ponorele - kot da bom morala jutri dojit); pa kar hitro mi je postalo slabo - no, to mi je še zdaj... samo sem se že vsega navadila, zdej bi pa že rada kaj konkretnega vidla.

Če se kateri da updatat tabelico: to je moja druga user posted image , doma imam že eno pupiko, sem pa iz Ljubljane.

(odgovor članu Že 1x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 277
14.7.2015 16:35:17   
slim11
hej :)
Že 1x mami, tudi jaz sem danes imela pregleduser posted image user posted image
Naša pikica je velika 2,6 cm PDP pa imam zdaj 10.2 tako da lahko popravite na seznamčkuuser posted image
Tako magično je ko prvič zagledaš pikico, ki raste v tebi, ko pa zagledaš da ji bije srček, in ti ginekologinja reče da je vse tako kot mora biti, te preplavijo
prve solze sreče....user posted image
Tako sem srečna user posted image

Imejte se lepo

(odgovor članu hruškica.buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 278
14.7.2015 18:51:02   
MauMow

F E B R U A R K E 2 0 1 6

01.02.

02.02.

03.02.
blairy

04.02.
masiiska
flay, 31, štajerska, 3user posted image , 1user posted image , 1user posted image

05.02.

06.02.

07.02.

08.02.
tpmc 28, Maribor, 2user posted image , 1user posted image
pumpkin85

09.02.
_tina_ 25, Gorenjska, 3user posted image , 3user posted image
liba
Marjetica22 1user posted image

10.02.
la.le
slim11

11.02.
Vitafit
malalabodka 23, dolenjska, 2user posted image , 0user posted image

12.02.

13.02.

14.02.

15.02.
sakuL

16.02.

17.02.
MEGi20

18.02
MauMow, 27, savinjska/Moskva, 2user posted image , 0user posted image
jugaro

19.02.
Že 1x mami

20.02.

21.02.

22.02.
vijola1

23.02.

24.02.
lili88

25.02.

26.02.
hrchy 3user posted image , 2user posted image

27.02.
zuma 29, štajerska, 1user posted image , 0user posted image

28.02.
matejchy

29.02.
NatTim, Novo Mesto
hruškica.buškica Ljubljana, 2user posted image , 1user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 279
14.7.2015 20:05:17   
_hellokitty
Zivijo, me zanima ali se sprejmete ze 1x mamico z 9mesecno dojencico ki pricakuje drugega februarja? :)
Naj povem se zgodbo z base plati..
Sma v pricakovanju 2. Dojencka 20.2.16 :) trudila sma se sicer bol malo, mogoce 2 meseca in je ratalo glih 3 dni pre d poroko :) smo vsi veseli, vceraj mela pregled, vse ok, najbol vesela ko sem vidla da srcek veselo bije. Bomo meli 16m razlike. A fb skupinca tud obstaja?
Lep pozdrav vsem!user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 280
15.7.2015 10:49:44   
ninjet
V FB skupini se vam pridružim po nuhalni, ki bo kmalu. Vseeno pa bom več tukaj kot na fb, mi je forum bližje in bolj zanimiv kot tisto.

(odgovor članu _hellokitty)
Neposredna povezava do sporočila: 281
15.7.2015 11:23:07   
hrchy
lepo je, da se nabiramo :) tudi jaz pridem v FB sele po nuhalni in pocitnicah.

Imam pa prosnjo - ze dolgo ne zivim v Sloveniji, bom pa tam na pocitnicah ravno v tednih, ko bi lahko imela nuhalno svetlino. In sem se odlocila, da jo bom pac delala v Sloveniji. Zdaj me pa zanima, kje? Najlazje nekje na relaciji Jesenice-Ljubljana. Hvala za pomoc!

(odgovor članu ninjet)
Neposredna povezava do sporočila: 282
15.7.2015 13:01:03   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

lepo je, da se nabiramo :) tudi jaz pridem v FB sele po nuhalni in pocitnicah.

Imam pa prosnjo - ze dolgo ne zivim v Sloveniji, bom pa tam na pocitnicah ravno v tednih, ko bi lahko imela nuhalno svetlino. In sem se odlocila, da jo bom pac delala v Sloveniji. Zdaj me pa zanima, kje? Najlazje nekje na relaciji Jesenice-Ljubljana. Hvala za pomoc!

Tudi jaz zivim v tujini in bom v casu nuhalne na pocitnicah v SLO. Sem se narocila kr v Dravlje. Pravijo da so ok.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 283
15.7.2015 13:05:58   
Jugaro
Evo še mene!

Danes sem imela pregled v 9. tednu.
Rok prestavljen na 14. 2.

Sem iz Mb, 38 let, 5. nosečnost, doma 3 škrati, pa 1 angelček.

Vsem srečno!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 284
15.7.2015 15:01:21   
NatTim
ojla srečke user posted image .. jaz še vedno čakam na prvi pregled, ki bo čez 12 dni- komaj čakava oba!!!
a mogoče veste, kaj naj delam in kako, da me križ ne bo bolel.. boli me že od prej, zdaj bo pa
itak vse začelo bolet. ravno po zdravilih ne bom posegala. kaj pravite? kakšna masaža, kaka
posebna krema, žavbica? ima katera kaj izkušenj??

lepo se imejte, si tipkamo kaj kmalu.. papa

(odgovor članu Jugaro)
Neposredna povezava do sporočila: 285
15.7.2015 21:46:46   
masiiska
_hellokitty, FB skupina že obstaja ja.. Nas pa še ni dosti notri tako da si dobrodošla, da bomo kakšno debato lahko začele.. :)
Samo v zs mi napiši ime in priimek, ali pa link od tvojega fb da te dodam za prijateljico nato pa lahko šele v skupino..

LP

(odgovor članu _hellokitty)
Neposredna povezava do sporočila: 286
16.7.2015 10:46:25   
MauMow
Punce dajte mi mal pomagat. Moja prebava mi dela nore tezave.

Predno sem zanosila je bila moja prebava v povprecju 2x na dan. Ko sem zanosila je preslo na 1x na dan.... Ok je se kar ok bilo. Sedaj pa mogoce enkrat na 2 do 3 dni..... In se to trdo.... Da mora se mal namatrat..... Pijem donat, kavo, jem mlecne izdelke, kosmice,.... Mene je vedno mleko dokaj hitro nateralo, sedaj pa nic od nic.....

(odgovor članu masiiska)
Neposredna povezava do sporočila: 287
16.7.2015 11:14:07   
pumpkin85
MauMow - mava podobne težave.user posted image Prej redno vsak dan, čist na začetku nosečnosti še večkrat, pol pa kot da bi ustavil.user posted image Meni pomaga donat. Vsak dan ga spijem pol litra in pripomore k temu, da grem 1x na dva dni na wc, kar je po mojem še sprejemljivo.
Če se najde kakšno "domače zdravilo", pa prosim za nasvet.

Drugače imam pa zadnje dneve ob popoldnevih in večerih krče kot pred menstruacijo. Zadnjič so bili sploh izraziti, ko sem na vrtu nekaj delala in očitno čepenje ni bilo ok, sem kar hitro dobila opozorilo. Ima še katera težave s krči?user posted image

Lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 288
16.7.2015 11:21:11   
Že 1x mami
Recept za boljšo prebavo, preverjeno deluje: v kozerec vode si dajte zvečer nekaj suhih sliv in pustite čez noč. Yjutraj tekočino spijte, slive lahko pojeste za še boljšo učinkovitost. Boste zelo hitro šle. men donat nič ne pomaga, tole pa zihr. Je recept moje babice. Naravno in učinkovito.

(odgovor članu pumpkin85)
Neposredna povezava do sporočila: 289
16.7.2015 11:31:30   
flay
Hej, hej!

Vsem nosečkam lep pozdravček user posted image

Glede Fb bi jaz raje ostala na forumu, čeprav upam, da mi ne boste vse pobegnile tja user posted image .
Fb mi ni všeč, ker imam vedno občutek, da deluje čist javno, čeprav vem razliko med skrito skupino in prijatelji. Zgodil se mi je tud neljubi dogodek, ko nisem bila pozorna in sem na mesto v zid skupine objavila, kar na svoj zid.
Sicer na srečo nič takšnega ampak si lahko predstavljate kaj bi bilo v drugačnem primeru. Lahko izbrišeš, ampak v tisti sekundi zadeva precej obkroži user posted image
No, to so moje izkušnje. Nobene s tem ne želim odvrnit, ampak samo obrazložit, da mi je forum ljubši user posted image .

MauMow glede zaprtosti je meni g.rekla, da pomaga šumeča magnezijeva tabla, ki jo popiješ z mlačno vodo. Pa tudi drugače je v nosečnosti dobro dodati dodatni vir mag. To je v primeru če donat ne pomaga. Zakaj drugega nebi vedela.
Vem, da kisle stvari pospešujejo prebavo, ampak ne vem kolko ti pašejo solate, kislo zelje... Meni kislo zelje zelo diši. Zadnjič sem za večerjo jedla solato iz stročjega fižola. Tako mi je zadišala, da sem se še sama smejala. Lušta se mi grozdje, maline in borovnice [sm=smiley1.gif .
Težav s prebavo zaenkrat nimam user posted image .
Papa

(odgovor članu pumpkin85)
Neposredna povezava do sporočila: 290
16.7.2015 11:43:02   
hrchy
Glede prebave pa jaz priporocam laneno seme... jaz, ker sem lena, ga kar eno zlicko z malo vode popijem, sicer se ga p lahko vmesa v kaksne mislije, jogurt, shake...

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 291
16.7.2015 11:59:34   
MauMow
Hvala za nasvete punce. Mal mam problem z hrano in pijaco trenutňo zaradi teh norih slabosti.... Donat mi rata maksimalno kak kozarec na dan. Magnezij me nitu ne potera.... Zadnjic me je ananas na sobni temperaturi....

Jaz imam rada kej kislega, ampak trenutno sem vesela ce vsaj kaj v usta pametnega spravim. Predvsem so to vsak dan skoraj iste stvari, ker drugace mi obrne zelodec.... Upam da bo pol ko ki bo ratalo spet normalno jest mogoce kaj boljse s prebavo. Jem pa tudi sadje... Nekaj malega vsak dan....

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 292
16.7.2015 12:01:15   
MauMow
Pumpkin probaj magnezijeve sumece. Mogoce bodo krci manjsi. Velikokrat pomaga.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 293
16.7.2015 12:15:05   
Že 1x mami
A je se katera, ki je mala na prvem pregledu čist mal povišan sladkor. Jst sm mela 5.1 :(, 5.0 je pa še sprejemljivo. Po mojem so bli krivi karbonara špageti večer prej ;(

Joj, jst pa tak odvisnež od ogljikovih hidratov :) Mah nič, se bom pač mal bl držala na hrani z nižjim GI.

Če je še katera tu, lahko mal počvekamo na to temo.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 294
16.7.2015 12:19:31   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Že 1x mami

A je se katera, ki je mala na prvem pregledu čist mal povišan sladkor. Jst sm mela 5.1 :(, 5.0 je pa še sprejemljivo. Po mojem so bli krivi karbonara špageti večer prej ;(

Joj, jst pa tak odvisnež od ogljikovih hidratov :) Mah nič, se bom pač mal bl držala na hrani z nižjim GI.

Jaz bom rezultat testa izvedela v torek pri G. Mislim da te trenutno nebi smelo skrbeti. Ni tolk povecan

Neposredna povezava do sporočila: 295
16.7.2015 12:57:42   
ninjet

IZVIRNO SPOROČILO: Že 1x mami

Ja enako, le da sem prejšnji večer jedla toaste. Naslednji teden moram poklicati G kaj zdaj. Res brezveze, še par let nazaj za tako vrednost niso komplicirali.
Mene najbolj skrbi, da mi ga stres še nekoliko dvigne. Doma sem si ga sedaj parkrat izmerila 1uro po obroku in je bilo vedno 4,5-4-8.
Nimam občutka, da se kakorkoli bojim zdravnikom ampak kakor stopim čez prag zdravstvenega doma mi vse ponori, pritisk imam tam 160/90, doma pa prenizkega, spremljam vsak dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
17.7.2015 9:10:25   
Že 1x mami
Mene so pa kr takoj poslali na diabetološko. Mam v ponedeljek že laboratorij - tisto glukozo moram it spit ipd. Sem pa že preučila kaj se lahko je in kaj ne. Striček google je zakon. Sem si kupla kruh, ki ima namesto 55 ogljikovih hidratov, 35, pa polnozrnate testenine, pa sojine kosmiče ipd. Sladkarij tako in tako ne jem veliko tako da me to ne bo preveč zmotilo. Še dobr da so vsaj jabolka na dovoljeni listi in da imam rada zelenjavo. Bom pač bl na pečenih bučkah, solatah, zelenjavnih jedeh...

Danes bom mojemu spekla pico zase bom pa kar bučkino juhico naredla.

(odgovor članu ninjet)
Neposredna povezava do sporočila: 297
17.7.2015 9:15:25   
MauMow
Ze 1x mami tudi sebi lahko pico naredis. Naredi jo iz polnozrnate moke in nanjo daj veliko zelenjave in se mal sira in je top. Tako jaz velikokrat naredim.

Neposredna povezava do sporočila: 298
17.7.2015 9:17:02   
hruškica.buškica
Živijo punce,

vidim, da je skoraj vsem malo slabo, ali pa je prebava bolj tako... No, jaz sem v skupini slabosti... čeprav niti nisem še bruhala (že v prvi user posted image sem glih dvakrat), ma mi je cel dan tako na pol slabo... kaj šele med ščetkanjem zob user posted image . Tko da mi je muka jest kako "pravo" hrano - sem bolj na sadju, zelenjavi... no, tudi ogljikovim hidratom se ne upiram user posted image . Meso, ribe in podobno, mi je pa user posted image ... tako da zdaj sem skoraj vegi (par tednov), upam, da se mi pol povrne normalen apetit, ker beljakovin po mojem nikjer ne nadomeščam. Prebavo imam zaradi tega čisto OK, samo če kaj bolj mastnega pojem, me napihne... je pa Donat zakon in suhe slive (namočene čez noč) tudi! Pa miganje (plavanje)...

Končno sem se uspela tudi naročiti, naslednji četrtek grem na pregled... komaj čakam! Lepo bodite!!!

(odgovor članu ninjet)
Neposredna povezava do sporočila: 299
17.7.2015 9:17:13   
Že 1x mami
Hvala za nasvet :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?