Vijoličarka -> RE: Evrovizija (25.5.2015 1:04:14)
|
Pojma nimam ali sem že uradno stara baba ali pa je bilo res vse bolj žltavo letos. Praktično v vsaki pesmi sem zaslišala vsaj pet drugih ali pa so bile dolgočasne in neučinkovite. Se mi zdi, da je letos prvič, da sem praktično brez kakšnih navdušenih vtisov. Kar se naše pesmi tiče, tale Ray (upam da je prav), ga serje sto na uro. Enkrat pošlje pevko s fenomenalnim glasom in sposobnostjo interpretacije in ji da en čuden komad. Drugič pošlje v bistvu zelo zelo soliden, morda celo odličen komad, ampak zraven pa pevko s totalno prisiljenim glasom. Ženska je totalno ubijala energijo. Glede na to, da je bila to ena redkih spevnih pesmi letos, bi kakšna Tinkara (pa zakaj niso dali TE pesmi Tinkari) naredila veliko, veliko več. Sem videla kometarje na Youtube, ljudem je bila pesem všeč, ampak pevkin glas jo je ubijal. Mogoče bi rekla kakšno dobro o Črnogorcih, oni so vsaj pogumno poslali enega črnogorskega mačota, dober glas, interpretacija in ni jih sram lastnega jezika in kulture. Pa Italijani. Mogoče malo pocukrano, ampak interperti pa so in, k sreči, preleni in preveč ponosni, da bi peli v angleščini. Šved mi je takoj pričaral Clinta Eastwooda s cigaro v kotičku ust, ampak potem je referen vse skupaj odpeljal nekam bolj na blesavo stran. So že obtožbe, da gre za plagiat in ja, 'original' je res precej podoben po zgradbi same pesmi. Bomo videli.
|
|
|
|