Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tikie Janchek81 polagam ti na srce,pojdi še po drugo mnenje.Ta ginekologinja očitno nima pojma kaj govori.In kako ona ve,da boš zanosila ravno iz pravega jajcevoda?Kako ti garantira,da se ne bo ponovilo?Točno tko,kot je napisala chocolatecake in druge,pravila kdaj ovulira en in kdaj drugi ni.Poleg tega se ti lahko celotna zadeva ponovi.Umetna oploditev bi,če že, prišla v poštev ravno zaradi tega,da bi se izognila IMN.Ti maš pa zdej glavno vprašanje,kaj sploh s tem neprehodnim jajcevodom naredit.Tudi mene zanima kaj bo rekel Pušenjak,meni je vedno dobro svetoval.Stiskam pesti,da najdete rešitev,ki pa zagotovo ni 'delanje na bejbiju vsak drugi mesec' Čakam še mnenje Pušenjaka ... drugače sama Štolfa je zlo priznana ginekologinja, sam me je res začudilo kako je ona vse to jemala da je vse skor da ne brez problema .... klicala sem še eno ginekologinjo za Bežigrad in vprašala za njeno mnenje,.....problem nastane, da sem pač 'koristila' ta pregled prehodnosti jajcevodov in zato ne dajejo ponovno, ko ni pol leta mimo oz. potem ukrepajo, ko pride ponovno do IMN-ja, ker mi pripada podrobnejši pregled ko mi izostane M ... trapasto, ampak v večini baje, da bi mi tko svetovali oz. bi čakali na to, da zanosim in upali na najboljše, če bi se IMN ponovila pa ukrepajo ... zanimivo ane to naše zdravstvo .... čakajo, da pride do zapleta, da rešujejo zadeve .. mislm halooo ... sam mi pač zgleda da druzga ne bo preostal, da poskusiva potem delat na bejbiju in upava na najboljše - ko me bojo kontroliral, da bo hormon normalno rastel in da bo razvidno, da je nosečnost v maternici .... žalostno vse skupej, ampak resnično .. javim kaj bo odpisal Pušenjak ... njega sem tud prašala, če obstaja samoplačniški pregled prehodnosti jajcevodov, .... oz. velik vprašanj sm mu postavla, tako kot sem svoji G in da vidmo kakšni bodo njegovi odgovori .... pol bom pa presodila kako in kaj naprej .. itak pa kej dost nimam, ker moje G potem od 3.7. do 1.9 ni, ker je na dopustu ... zanimivo tud kako si ene prvošjo dopuste ... čeprou OK, roko na srce, ženska res dela k zmešana, sploh ne vem kako ji vse to znese ( dela v leonišču, porodnišnici in v UKC LJ ) ....
|