Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow Janchek kako je slo? Desni jajcevod je neprehoden, tko je zapisala .... čudilo me je to, ko mi je začela z pregledom, je rekla, da je levi jajcevod FUČ ( ja prav tak izraz je uporabil ), pol k me je vprašala za katerga so men rekl in k sm rekla desnga, je še enkrat spustila kontrast in začela gledat in ugotovila, da je levi jajcevod prehoden in dedni ne ... tud sama k sm pol gledala na monitor, sem videl, da se je na levem dobr vidu un 'sij' na desnem pa ne .... dons sm ostala še doma, ker pripadata dva dneva bolniškega staleža ... sem zutri že klicala svojo G pa začne šele ob 10h delat ... tko, da bom še klicala pol, da vidm kako in kaj .... rekle sta obe ( sestra in zdravnica ), da lahko je desn neprehoden zaradi terapije z metatreksatom,lahko je kakšna zarastlina .... mi je pa takoj rekla zdravnica, da ta pregled ni 100%,...pol bod pa pametn pol sem jo vprašala kako pač naprej in je takoj omenila pač eno biomedicinski postopek - nisem 100%, da je BIO...ampak tko mi je ostal v spominu ... ampak, da nej se prvo obrnem na svojo G, tko, da....včerj sm šla k moji G pa je ni blo več, za dons me niso mogl naročit, ker ma vse polno, zato so mi dal telefonsko, da naj pokličem .... tko, da ... to je to ... priznam, da sm bla ful začudena in malo šokirana ... tud one dve, ker sem jima povedala, da sm 2x zanosila normalno .. pač povedala tud za prvo UPN....tko, da je potem takoj rekla, da lahko da sploh ni neprehoden ampak je zarad metatreksata ... halooo? Močnost je, da me bo moja G dala še enx na pregled septembra, ko si baje jajcevodi in jajčniki opomorejo ... samo čudn, da so me pol zdj dal, glede na to, da k sm se naročala sem jim opisala celo zgodbo .... joj res, ta naš zdravstvo ... sm mal razočarana.....čeprav sama sestra in zdravnica sta bili SUPER, prijazni, na vse sta mi odgovorili in sta rekli, da držita pesti, da ni tko kot zdaj zgleda.....
|