patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Patrino, si se spet zaciklala? Ti kar daj in ja, sem mnenja, da s tvojo podstreho nekaj ni v redu. Nima veze Kalbo. Pač nimam navade aplavdirat dedcem, ki grdo obravnavajo svoje mame, ker se zdijo sami sebi kul. Sicer brez veze- toda, ali se ti kdaj zavedaš, da si ti s svojim vedenjem , ki ga imaš do svoje mame, tudi zgled svojim otrokom? Kapiraš, da si lahko ravno ti krivec, da bo nekega dne zaradi tega, ker ti svojo mamo pošiljaš v k..., mogoče tvoj mladič poslal po istem postopku v k....tvojo ljubljeno. Pa si mogoče ne bo zaslužila in bo le nekoliko težko sprejela, da ima sin lahko poleg nje rad še neko drugo žensko. In da ima njo pač rad drugače. Ona bo občutila izgubo in verjetno rabila le malo več potrditve in časa, da se bo s tem sprijaznila, pa bo deležna krepke umazane verbalne zaušnice . Mogoče nekega dne- takrat se spomni na brihtno Patrino, ki ti je hotela odpreti oči, ti pa si trebuncljal, da ima za pospraviti po podstrehi. Ejej-zaslepljenost in veliki ego sta ena hudo nerodna reč Ti, zdej te mam pa vrh glave. Zdej me pa citiraj in mi povej, kje sem napisal, da sem žalil svojo mati, al ti pa garantiram, da se tegale afnanja oziroma trolanja tu gor zagotovo ne boš več šla in tole zdajle mislim strogo resno, ker sem do svoje mame precej zaščitniški, čeprav jo znam tud nekam poslat če je treba. Hvala bogu, da mi bo odrasel sin al pa hči, ta bo pomoje še bolj jezično spretna, ki že davno ne bo več mladič povedal svoje, če mu bom preveč težil, verjamem, da me bo zadelo, ampak na koncu bom ponosen nanj, enako je pa z mojo ljubljeno. .koga maš rajši, mene al M, mat kaj pa klatiš, itak da M, a si na glavo padla. Pride za mano pred blok na čik, pa mi reče, da še nikol ni bla bolj ponosna name, kot zdej k sem jo tko u k... poslal, ko si je zaslužla. Tole? Meni je to grdo. Sori. Jaz sem tudi kdaj jezna na starše, samo v k... jih pa še nisem pošiljala ali pa jim rekla, če sta padla na glavo. In lahko ti s prve povem, pa tvoje še poznam ne, da močno dvomim, da bo tvoja ekstra ponosna in vesela, če ji bo kaj takega rekel vajin sin. Vprašaj jo. Pa ne mislim s tem, da ne podpiram tega ( to sem že napisala zgoraj), da se postavijo meje. Vendar ne s tako grdim verbalnim odnosom, temveč z dejstvi, ki morajo biti podkrepljena s spoštljivo komunikacijo, ki si jo zasluži pač vsak kolikor toliko normalen starš. Sem ji zgolj rekel, če je padla na glavo da take klati, parafrazo v k je ona uporabila. Bo šlo zdaj, al rabiš lekcijo branja? Pač se v naši familiji besedna zveza pasti na glavo uporablja, pa še kaka druga. Smo mal bolj temperamentni. In ravno to je mojo mati zagotovo rešilo živčnega zloma večkrat, ker je znala iz sebe sterat. ok,ok rečmo, da bo šlo. Takoj se bolje bere, ko vidim, da nisi uporabljal genitalnih izrazov pri postavljanju meja med starševsko in partnersko vezo. A to, da se grdo izražaš in se nakuhaš kot ekonom pisker se reče da si bolj temperamenten. O, kul. Dobro da vem za naslednjič, ko mi kdo prilima nalepko da tule gor trolam ali delam zgago. In ja- tudi meni paše, ko takole steram zadeve s sebe- potem doma ne čutim nobene potrebe, da koga pošiljam v k...