|
RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje... 31.5.2015 10:22:39
|
|
|
|
aspera
|
IZVIRNO SPOROČILO: Akajni Pri Rešu te vprašajo, ali bi enega ali dva. Me je pa nekaj drugega danes zmotilo pri njemu. Domov sva dobila obračun storitve, ki je sicer namenjen ZZZS, ampak vidim, da je navedeno, da je pri punkciji opravil lokalno anastezijo, česar ni bilo. Napisana so tudi zdravila Menopur, Dipherelin in Pregnyl, vendar nič od tega nisem dobila, temveč Puregon in Gonapeptyl. Ima katera podobne izkušnje? Malo uletavam v to temo, ker sem po dolgem času prišla brat tole in prebrala ta post. Za Reša sem slišala veliko takih zgodbic in je več kot očitno, da nekaj muti. Ne vem zakaj ga nihče ne prijavi. Jaz sicer nisem imela opravka z njim in ga tudi ne bi želela imeti, ampak po moji zelo pozitivni izkušnji iz MB in ko berem kaj ta Reš počne, me kar razjezi . Rajši sem čakala 7 mesecev, da sem prišla na vrsto v MB, kjer delajo s tabo kot s človekom in nimam ene negativne besede o njih, kot da grem k Rešu in pridem pač malo prej na vrsto. Poznam tudi osebno punco, ki je pri njem in sta morala s partnerjem kar sama plačevati za neke krvne teste in zdravila, kar ti VSE krije zavarovalnica. Pa baje jima je vse postopke pokuril v rekordnem času, brez da bi jo poslal še na kakšne dodatne preiskave ali pa jima probal spremeniti terapijo ali kar koli. Samo tako to pišem, v razmislek, če se katera odloča kam bi šla v postopek. Drugače je pa meni uspelo v MB, sem že čez polovico nosečnosti in držim pesti za vse tukaj, da boste kmalu na istem kot jaz . Veliko sreče vsaki posebej .
|
|
|