|
RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje... 1.4.2015 9:29:47
|
|
|
|
itaMara
|
Draga dekleta, nekajkrat sem vas prosila za nasvet v temi jan/feb...in nekatere ste seznanjene z mojim ''problemčkom''. Vas malce spremljam in vam sedaj povem...UMIRITE PSIHO, VSE BO OK :) Vem, težko je (tudi sama imam težave s tem), ampak naj vam predstavim na svojem primeru, čeprav se še ne spopadam s tem to fazo v kateri ste ve, ampak vseeno psiha dela na polno. Torej, moja je vedno točna, 28 dni, dan gor ali dol. 1. Najina želja po otročku je bila tako močna, da sem po več kot pol leta poskušanja že upala, da sem noseča...in je zamujala 10 dni. Kupit sem šla test, pridem domov in se ulije - psiha. 2. Veste, da sva se odločila za postopek, moj je že na Profertilu, nakar izvem, da moram na poseg LLETZ, kar pomeni, da do jeseni nimava kaj upat na postopek. Dobila sem že datum za poseg (hehe, danes je bil ta dan), nakar meni zamuja za 5 dni - psiha. Poseg sem morala seveda prestavit. Pač 2 nedolžna primera, ampak psiha nam vedno nagaja. Tudi mene vse živo špika in boli, od kar razmišljava o otročku, prej nisem sploh čutila svojih organov, sedaj pa štala. Kar je po eni strani ok, po drugi pa tudi ne. Kaj šele vam dela, ko čakate na pluske, sploh, ko vas špika in hoče pacat in nagajat...Ampak s pozitivo bomo mogoče omilile neprijetne znake. Ne tisto zunanjo, namišljeno pozitivo, ampak notranjo. Vem, večkrat je minus kot pa plus, ampak enkrat bosta 2 debeli tudi za nas in imele bomo prekrasne . V sebi moramo biti prepričane, da bo vse ok. Pa saj lahko, kajne? :) ...no, vsaj potrudimo se lahko Tako da, pogumno v boje Držim pesti za vse, ki že grejete pikice in tiste, ki še boste
|
|
|