liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dorotheia Zato pravim. Tudi tako, eni so bolj dojemljivi za take zadeve, eni manj. Eni zaupajo 100% partnerju, tudi če vidijo, da se dogajajo čudne, sumljive zadeve. Drugi so hitro skeptični. Zato lililana ni nujno, da vsaj zadevo tako občuti, kot jo nekateri. Ti temu praviš, boljša/slabša dojemljivost......jaz temu pravim, da si eni nočejo priznati........ Kot rečeno, jaz bi si tudi želela, da bi mi izvedela, če bi se kaj takega dogajalo. Seveda, najprej od partnerja, logično. A če nekdo počne tako zahrtbno zadevo, dvomim, da ti bo šel kar tako povedat direkt. Teorija je nekaj, praksa pa pač le drugo. Točno tako.....zato pa izredno dvomim, da bi si tako zelo želela, da ti tretja oseba pove, da te partner vara.....če recimo spadaš med tiste slabše dojemljive, ki 100% zaupajo partnerju tudi, če se konstantno dogajo čudne, sumljive zadeve....... Kakorkoli, iskrenost je čisto podcenjena. Iz vseh možnih strani. V prvi vrsti gre za iskrenost med partnerjema........jaz nisem sova, da bom obveščala rodbino naokrog, če delajo nekaj, kar ni v skladu z mojim prepričanjem........še vedno menim, da se ni dobro vtikati v intimne zadeve bratov, sester, prijateljev.......razen seveda, če ti ti že prej, v intimni izpovedi povedo, da partner počne nekaj "čudnega"......če ti pa tega v intimni izpovedi ne povedo, pa vez med tabo, bratom, sestro, prijateljem/ico, tudi ni tako zelo globoka, kot bi naj bila, ali pa tisti hoče, da ostane stvar intimna in ne da celo sorodstvo in pol okraja ve, kaj se dogaja v njunem odnosu.....včasih je pravico do intime tudi fajn spoštovati in ne po vsej sili siliti v nekoga s svojimi moralnimi prepričanji, ker mogoče niso ista kot njihova......iskrenost ni vedno dobrodošlo sprejeta........
|