MauMow -> RE: II pričakujemo aprila 2015 (16.4.2015 21:48:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen Janchek81, vsaka nosečnost je zgodba zase, jaz verjamem v to, pri eni nosečnosti je pač vse bp, pri drugi možno, da je vse ''''narobe'''', pa kljub vsemu bp. Itak držimo pesti, da bo jutri vse v redu!! Ja se strinjam ... ampak moj hormon je iz torka do dons zrastu samo iz 206 na 255 ... gestapijske vrečke še ni videt....od UZ sm že spet mela na vložku kri ... nč mi ne znajo povedat, zdj nj pridem v sredo ... lahko pa da pride do močnih krvavitev in bolečin in takrt nj pridm nazaj ... grozn, res [sm=zmeden.gif] Pol nej bo pa ženska noseča ... od 8h do 12h sm bla na urgenci ... zmatrana sm, pa vseen nč več ne vem, tko da me sam skrbi še naprej [sm=smiley19.gif] Janchek samo sprosti se. Ni kaj drugega za narediti. Če bo ss bo v vsakem primeru. Če pa bo pikica se le pokazala in bo zdrava super. Vem da je težko ampak probaj. Držim pesti! Aja pa glede hormona se ne sekiraj. Meni je super raste, pa ni blo nikoli utripa. Js sem ga mela okol 26000 ko sem mogla na splav.... Ni pravila...
|
|
|
|