Janchek81 -> RE: II pričakujemo aprila 2015 (20.4.2015 7:30:39)
|
chokolatecake hvala za pdoatek .. pri meni se je v petek zvečer začelo potem kar z krvavitvo podobno [sm=hudicek1.gif], za vikend se je to stopnjevalo, s tem, da včeraj sem opazila,d a so se tud kot ene male vrance od mene 'kotalile', tko, da nimam upanja in vem, da je šlo naprej ... tudi v sredo ko bom šla na urgenco nazaj in ko mi bojo vzel kri za beto vem da bo hormon 0 .... upam samo, da me ne čaka abrazija al pa tabletka al pa inekcija ... sam se to mi je upanje, da me pustijo na mir, da se je samo ščistilo .. tako, da tukaj me ne obravnavajte več kot [sm=nosecka.gif], ampak, da gremo potem v nove boje naprej ... Itak je pa moj še vedno na infekcijski in čaka na kirurški poseg, tko, da maja bomo samo navijali za druge, da čim več [sm=rozacrtici.gif] dočakate ... mi bomo šli pa potem v nove boje, ko si moj upomore ... Mi je kr hudo, ker sem se že kar veselila, ampak ok ... vedno je nekaj slabega za nekaj dobro ... in držim se načela: kar te ne ubije, te ojača ... gremo dalje [sm=bravo.gif]
|
|
|
|