malaMravljica -> RE: Kuharce (7.3.2015 12:28:15)
|
ker dosti kuham ti bom odgovorila. Ja, ko delam kaksno meso ali pa paradiznikovo omako, ko valjcam testo in se prasi moka, .. ga nosim. Ne une od pasu navzdol, pac pa takega, ki ga zavezes okoli vratu. Nosim take barvaste ali pa s kasnimi dobrimi napisi gor, ali pa crn in pise gor sef, .. take zanimive, da ne izgledam k stara mama zraven ;-) Tud kdaj roko ubrisem notri, naceloma pa imam za to krpe, jaz imam vedno krpo zraven, ce nimam predpasnika jo vcasih za hlace notr zavijem, da je vedno zraven. Zakaj rabim predpasnik? Ja da se mi ne umazejo oblacila in ni vse flekasto. Jaz tud doma nisem lih v zaflekani trenirki in pol mi ke skoda oblacil. Sicer pa se mi zdi, da bolj pogosto kot predpasnik nosim bomazno plenico al pa pravo rutko v laseh, ker drugac vedno smrdim po cebuli ;-) kolkokrat perem predpasnik, uff.. odvisno kolk se umaze, vsak teden ne, na dva tedna pa skor zihr oz po potrebi no. In ves kaj, sem si ze parkrat rekla, da ko grem spet v rojstno hiso, da morem poiskat mojo belo haljo iz sole, tista bi bila se boljsa, tam se zihr ne umazes med kuhanjem pol, ker s predpasnikom imas rokave in kar neki zgornjega dela nezascitenega, hihi.. bomo vidli, ce bom to res izvedla.
|
|
|
|