Hope2 -> RE: Kuharce (8.3.2015 4:14:59)
|
Imam doma vsaj 6 predpasnikov, pa nobenga ne rabim, ceprav kuham vsak dan. Glih 1x na leto si kakega za 5 minut nataknem- zakaj? Nimam pojma, ocitno se mi kaj v glavi takrat premakne[sm=jezicek.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Al pa pri njej v receptih velikokrat piše nesoljeno maslo. Dam čisto običajno maslo, ne iščem, ali je soljeno ali ne. Al pa margarino, kar je doma. Nimam bližnjih sosedov [sm=smiley36.gif]. V sloveniji so prakticno vsa masla nesoljena- torej ce pise nesoljeno maslo, das obicajno maslo, ki ga v slo kupis. Soljena masla so prav ekstra in zelo slana. Enostavno ne mores zgresit, ker je za nase pojme prevec slano in ce ga uporabljas v peki, bo sladica ornk slana in bljack. Kar se tice double cream in single cream- komot samo smetano kupis. Ni neke hude razlike v biskvitu ali sladici, v bistvu je niti ni. In slovenska sladka smetana je bolj podobna duoble creamu, razen ce obstaja ze sladka smetana z manj mascobe.
|
|
|
|