Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Sem spraševala, samo nisem dobila nobenega uporabnega odgovora, niti si včasih predavatelji niso niti potrudili, da bi se naučili odgovarjat na vprašanja... Nekateri so bili mogoče malo osramočeni in predlagali, da se to zmenimo v pavzi (ko so zginili), ampak od tega se stvari nič ne zboljšajo. Ko sem rekla na zavodu, da je bilo to zanič, so rekli, da tega ne financirajo oni. Ko sem povedala organizatorjem, so rekli, da so pač ljudje glupi in ne bi razumeli pametnih predavanj (če malo parafraziram). Do tega, kdo točno je te pametnjakoviče najel in plačal, nisem mogla prit. Ven oa da si plačani od države, mogoče tudi od eu. Priznam, da se ne spoznam na te zadeve in če si bolj vešča v tem, ti z veseljem povem, za katere gre. Ne bi jim pa rada delala reklame (pravijo da je tudi slaba reklama dobra). Konkretna imena me ne zanimajo, se pa lahko toliko potrudiš, da prideš do pravega naslova, če službo še vedno iščeš. Po mojem mnenju je tale Zavod leglo nesnage, ampak k sreči z njim nisem imela opravka. Jaz se sicer "potrudim" tam, kjer mi je v interesu, in porabiš nekje tri telefone, da prides do ribe pri glavi. Zavod je po moje eden najtrših orehov, ker do zdaj nisem dobila občutka, da bi imeli kakršenkoli interes, razen golega "štempljanja". Poskusi, če drugega ne, dobiš izkušnje, kako preko nemogočih ovir.