LuLu -> RE: Evo, Sprememba zakonske zveze je potrjena (4.3.2015 20:31:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: LuLu avtor raziskave? Ne ga srat no... [sm=smiley36.gif] župnik! http://faculty.cua.edu/sullins/sullins.htm Ej, revica- kaj ima tale raziskava veze s tisto, ki sem jo navedla jaz? A ni šlo prebrati tiste moje? Daj no potrudi se no- saj veš kakšen slovarček zraven pa bo šlo. Vidiš spet ga biksaš, ko si prekratka. Iščeš izhode kot miš na katero povezneš pisker [sm=smiley36.gif]. Avtor raziskave , ki sem jo jaz navedla ni župnik ( ti že naprej povem, če slučajno ne boš razumela [sm=jezicek.gif]), da te ne bo srček bolel in da se ne boš mogla izgovarjati[sm=smiley36.gif] Mark Regnerus is associate professor of sociology at the University of Texas at Austin, research associate at its Population Research Center, and a senior fellow at the Austin Institute for the Study of Family and Culture. resno ti to? [sm=smiley36.gif] "Avtor ene novejših raziskav, ki zajema več novejših študij o otrocih iz istispolnih gospodinjstev je raziskovalec in profesor sociologije iz Washingtona Donald Paul Sullins. Komentar k omenjeni raziskavi je napisal Mark Regnerus, izredni profesor sociologije na Teksaški univerzi v Austinu " Kdo je zdaj avtor in kdo je napisal komentar k raziskavi? Kdo je tvoj Mark? Luli, govorim o avtorju komentarja , ki ga je napisal moj Marki. On se je med drugim( tudi na druge raziskave je poškil in tudi sam raziskoval v tej smeri s svojimi kolegi), oprl na raziskave tvojega župnika. Ki je mimogrede človek z visoko izobrazbo veš? In verjetno te to bolj v r.t tišči kot pa to, da je bil nekoč farški[sm=smiley36.gif] verjetno res ja [sm=smiley36.gif] ej, če obstaja kako tekmovanje za najbolj nemogočega forumaša, se kar prijavi. Zmagala boš!
|
|
|
|