ronja -> RE: Evo, Sprememba zakonske zveze je potrjena (19.3.2015 10:59:04)
|
Ronja.....a si prepričana, da te ni.....? [sm=jezicek.gif] V bistvu imaš point - tudi pri fantih navadno ne pogruntam[sm=jezicek.gif]. MOrajo met že prav konkretne predloge, da se mi posveti[sm=smiley36.gif]. jedla pa vseeno tega ne bi....ravno zaradi ogabnega vonja in okusa... Jaz tudi ne:). Samo si ne predstavljam tega, kako to jem, ko govorijo o tem. Ravno tako me ne moti videti dve lezbijki, ki se poljubljata in držita za roke.......vseeno pa se lezbičnega spolnega odnosa ne bi šla.......ravno zaradi tega, ker se mi to gabi..... Aha, nesporazum - zame to ni, da se ti gabi. To bi zame pomenilo, če bi ti šlo na bruhanje, ko bi to videla. Jasno, da ti ne paše in se tega ne boš šla. Nimaš pa problemov, če jih vidiš, kar se mi zdi vse super. Lili, mene ne moti, če ti ni všeč, če te peca ženska. Samo pravim, daje meni pa enako ogabno, če me peca ogaben tip. Če neha, ko rečeš, ok, gremo dalje. Če ne neha, mi gre na živce, ne glede na spol, kot tebi, ki ti grejo vse tiste stvari na živce, meni bi šle tudi. Ronja bi, pa si ne upa povedati na glas. Nope, jaz sem to že večkrat povedala na glas, samo da si trenutno pa tega čist nič ne želim. In če bi si želela, bi verjetno tudi kje kako našla;). moti me vsak, ki mi teži, ko mu rečem, naj "oladi". Se strinjam, to sem tudi napisala. Ne moti me, pa če vpraša in da mir, ko rečem, da ne bi. Še bolj bi bila vesela, če ne bi rekel nič, samo ajde, pač vsak ma pravico probat. je takoj reagirala na moje preimenovanje prdonje Kdaj? Saj me že nekaj časa tako kličeš. In ne, dreka ne bi jedla, nikoli nisem tega napisala. Lili sem rekla,da si ne predstavljam, kako bi se z nekom recimo poljubljala ali spala, če me nekdo osvaja. Enako kot si ne predstavljam, da bi jedla drek, če nekdo govori o tem.
|
|
|
|