|
RE: Evo, Sprememba zakonske zveze je potrjena 14.3.2015 21:09:58
|
|
|
|
ronja
|
Če bi dobro poslušala,bi opazila, da določene bistvene zadeve tudi Vodeb navaja popolnoma isto kot Godina in Lunaček. Saj sem napisala, da ima gotovo kje tudi prav. Nihče se povsod ne moti. Vseeno mi pa zaradi tistega zlatega zrna to ni referenčna kura oz. petelin;). Ne pravim, da nima smisla, kar vsi trije pravijo, mislim pa, da je teorija o manjku spolnega organa (ki ga mimogrede imamo;) in človeka, ki to na vse pretege razglaša pač ne jemljem za referenco. odine nikoli nisem slišala reči, da svoji hčeri ne bo mogla dati normalne vzgoje , ker je samohranilka. Napisala je v kolumni, mislim, da v Oni, pred leti. Da se zaveda, da to, da nimaš očeta v družini, pač ni to, je pa boljše kot imet slabega očeta. Patrino, ampak a se ti ne zdi, da če bi bilo toliko vplivnih ljudi homo, da bi si svoj status že zdavnaj boljše uredili? Glede vlog v istospolnih vezah, sem ti tudi že povedala. Tudi če ena teta v partnerstvu prevzame vlogo očeta ( kar se ponavadi med istospolci dogaja), je to še vedno teta. Razumeš? Čakaj, ali ti misliš, da se homoseksualci družijo samo in izključno s svojim spolom? Mislim, da ne, imajo prijatelje in sorodnike obeh spolov in lahko vlogo očeta prevzame ravno tako dedek, brat od mame, torej otrokov stric, ali kak prijatelj... Ja verjamem, da se podobni napadi s strani moških predpostavljenih v službah dogajajo tudi ženskam. To ni nihče rekel. Vendar se ti tisto verjetno ne zdi smešno. To, da pa nekega fanta osvaja dedec, se ti pa je zdelo. Ne, narobe bereš, preberi še enkrat! Napisala sem, da mi je smešno, da se ljudje BOJIJO, da jih bojo osvajali homoseksualci. Kot bi se jaz bala, da me bo osvajal kak ogaben moški (ali ženska). Mislim, saj me ne bo posilil, ne? Zoprno je vedno, kadar rine vate nekdo, s katerim si ne želiš imet nič, ne glede na spol. Ampak homoseksualci niso nič bolj vsiljivi kot hetero (verjetno celo manj, ker se bojijo priznat, da so homo). Čisto nič bolj niso napadalni, poglej statistike. In lubi recimo je rekel, da ne in mu ni nihče težil naprej. In lahko verjameš, da je nekoga sila neprijetno zavrniti že deset_ič. Vem, da je, vendar to ni vezano na spol. Obstaja tudi precej hetero moških, ki ne dojamejo besede ne. Ne vem, zakaj bi me moralo bit sram, če bi me osvajala punca? Ali fanta, če ga osvaja fant. Poveš, da nisi za in to je to. Če je človek blesav in ti lahko škodi, ti bo, ne glede na svojo usmerjenost. Na srečo niso vsi homo. blesavi in na srečo je tako tudi pri hetero:). To sploh ni povezano s spolno usmerjenostjo. To je tako, kot če bi rekel, da je to povezano barvo las.
|