brina_s -> RE: Novembrke 2015 (26.10.2015 13:39:32)
|
Jamas, midva bova verjetno na njegovo željo krstila, kakor sva enkrat na hitro tudi o tem spregovorila... ampak ne še zelo kmalu, ko bo konec zime :) Žabinčica in Naima, bi bilo fino da bi ti popadki tudi kmalu pripeljali do vrhunca :) bi bila zelo vesela :) tudi jaz slabo spim, slišim vsak pisk in ropot, ki ni normalen, takoj sem na preži...očitmo materinski nagon že deluje! uff... ampak je lepo met vse pod nadzorom :) ime? ... da vam ne govorim.... sva imela nekaj klasičnega izbranega, zdaj pa naju nekaj meče k nekim drugačnim tujim imenom in sva resnično v dvomih, ker moraš met kar jajca, da daš ime otročku tako, da jih v slo obstaja samo 60 :) pa še kar težko si ga je zapomnit. no nevem, morava še prespat očitno, nisva še zrela za zbiranje imena. upam da ne bova šele v porodni sobi hihi lega pa tudi mene zanima uff, imam pa v petek pregled. upam da so vsi naši bejbiji na glavi :) Naima, imam kar podobne probleme kot ti, kot bi sebe brala. prej v odlični formi, zdaj 20min hoje po gozdu max :) boli cel ledveni del, medenica, itd :) ampak se je kar fino malo pazit. zmanjšat ture, očitno naša telesa ne rabijo več tega gibanja :) bomo potem toliko bolj aktivne, spet, ane :) aja, srečno pri iskanju košare, zdej ti mora hitro uspeti! na splošno? super, malinovi listi, počitek, priprave,... in itak, vzhičenost ob pričakovanju 1. otročka...noro lepi občutki :)
|
|
|
|