Jamas -> RE: Novembrke 2015 (16.10.2015 13:21:50)
|
Končno prišla do računalnika, prek telefona je tako težko komenirat pa ne da se mi pisat, ko tako dolgo traja :) Žabinčica, da ti odgovorim: rok imam konec novembra, okrog 23.11. Sama sem pa rojena v začetku novembra. Po vseh napovedih bo fantek. Upam, da res ker preveč zgodb sem slišala, da je ven prišlo pa drugače kot so napovedovali :) stvari se trudim kupovati še vedno v dokaj nevtralnih barvah, da bo za naslednjega otroka lažje :) Imava precej težav okrog imena, rada bi neko preprosto slovensko ime, vsaj dvozložno. Le toliko skušam gledat da ni najbolj popularno v tem trenutku, pa še polno kolegic bo rodilo pred mano in bi bilo malo nerodno da imajo potem otroci ista imena. Kako hitro pa uredijo te papirje v bolnici, preden da grem domov je že fajn izbrat ime, hehe :D Moja celotna nosečnsot poteka brez problemov, skoraj tako ko si rečeš: Too good to be true. Brez bruhanja, pretirane zgage, nobenih izcedkov, edino križ me matra-ampak to tudi zaradi službe. Se mi zdi da kar čakam, da bo začelo enkrat it vse narobe. Mam pa vprašanje za očetovski dopust, kdaj mora partner nest papirje v službo (za izplačila plač) pa a rabi še dokazilo o mojem PDP?
|
|
|
|