krispin -> RE: Novembrke 2015 (11.5.2015 10:28:45)
|
Hvala za lepe želje. Tudi jaz vsem želim, da bi imele čim bolj "neproblematično" nosečnost. Upam, da se mi v naslednjih 2-3 tednih tole neha, tako kot se je Tenčici (dobrodošla!). Če želiš slabosti nazaj, jih takoj dam... [sm=smiley36.gif] Pri meni nič novega, imeli smo super vikend, skoraj ves čas zunaj, skupaj. Mali je bil danes zjutraj čisto sesut, ker je bilo treba v vrtec. Je pa presenetil. Sicer mu še nisva nič povedala, ampak je pogruntal, da imam večji trebušček, večje joške in da bo to ziher za bratca ali sestrico... [sm=9nebesa.gif] Inčika90 Mali je star 3 leta, ampak je v vrtcu komaj od lanskega septembra, zato je po daljših prekinitvah še vedno kar hudo, ko mora it. Jaz bolj kot razmišljam, bolj se nagibam, da bi bil v vrtcu po 4 dni na teden (zdaj ob petkih hodi k babici), da bova z dojenčkom imela tudi nekaj časa zase. Bom videla kako bo. Če bodo pa ful viroze in skoz bolan, bo pač z nama doma. Tko mam za začetek plan, potem bomo pa tako videli, kako se bodo stvari v praksi odvijale. Vsem, ki imate ta teden nuhalno želim dobre rezultate!
|
|
|
|