miramar -> RE: Novembrke 2015 (6.5.2015 9:59:25)
|
Cao punce. uuu ste pridne, pridem na forum in vidim že 24 strani. Malo sem ga preletela na hitrco, ampak res na hitrco. Vesela sem za vse vas nosecke, zato vam zelim res res lepo nosecnost, vse te slabosti bodo odtehtale na koncu ko bomo drzali svoje strucke v narocju :) Pri meni je pa tako, na prvem pregledu so mi dali pdp 30.11., to je 1.nosecnost Pocutim se super, matra me niti ne kaj dosti, razen to da sem noro zaspana, na vsakem koraku bi spala ce bi se le dalo, zvecer me zmanjka pred tv-jem ko zacnem gledati film ze po kaksnih 5 minutah, na case imam pa tudi napade in bi lahko pojedla vse in fuuul ogromno, smesno je, da mi res cisto nic ne smrdi. 19.maja imam nuhalno, nekako se ne obremenjujem in probam biti pozitivna in ostati mirna. Tudi ve mislite pozitivno. Glede vozicka - nimam pojma kaj bi, malo se nagibam k temu da bi rabljenega pp kupila ker ga zelo pohvalijo...kvecjemu bom se pocakala z nakupom, ga ne nameravam kupiti takoj ker se mi zdi se zelo prezgodaj. Edino kar me skrbi je, da jih bom na sihtu sokirala in razocarala, ravno zdaj z julijem se mi odpira za nedolocen cas pogodba z visjim polozajem na istem del.mestu. Zelo sem v dvomih, kaj naj naredim?? Naj povem, da pricakujem, naj bom tiho pa povem sele po podpisu pogodbe?? Neee, jst nism taka, prevec sem postena, ne znam lagat..najbrz bom povedala po resnici. [sm=zmeden.gif]...upam na najboljse [sm=smiley1.gif] Aja, tiste ki delate diplomsko/magistrsko - potrudite se, da cimprej koncate in veliko srece, k sreci mam jaz to ze pod streho :) :)
|
|
|
|