spelck87
|
Hoj! Tudi js sem očitno v veselem pričakovanju..6.teden. 30.1. sem mela zadnjo M, z mojim sva pa potem očitno mal zabluzila, kar se varnih dnevov tiče. Od 21.2. dalje mi je blo zelooo slabo ene 6 dni (ne vem, a je kaka povezava al ne) in sem mislila, da pač mam neko virozo. Na polno so me napadli mozolji po čelu (pred M se mi mogoče glih 2 naredita), od konec februarja se mi vleče prehlad, zdej še vnetje sinusov, temperatura od 37.1-37.3..moj me je skoz hecal, da sem sigurno noseča, pa sem vedno zamahnila z roko, češ da to pa ni možno, da sva pazla.. No, v soboto popoldan sem naredla test, takrat mi je zamujala nekje 6 dni, in se je pokazala zeloooo rahla druga črtica, tako rahla, da sem mislila, da se mi blede. Drugi test je sledil v ponedeljek popoldan, druga črtica je bla že lepo vidna. Tretji test sem naredla včeraj zjutraj in evo-spet pozitiven. Trije testi, 3x . Juhej, očitno sem !! Mojga dragega je presenetlo, no, roko na srce-tud mene je, ker je še tooooolk stvari za postorit, videt, uredit..ampak dober, zdej sva rekla, da je kar je in sva zaradi tega presrečna. Prvi pregled mam 30.3. in upam, da bo do takrat vse potekalo brez težav! Glede kakršnihkoli znakov pa..hm, rahla slabost tu in tam, čudno špikanje v trebuhu (kot da sem včeraj naredla 300 trebušnjakov haha), občutek kot da se bo vsak čas ulila, mal sem napihnjena, tečna, drugače pa mi čist nič ne manjka. Kako ste kaj ostale?
|