|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2015
9.4.2015 13:18:40   
witch

user posted image

Ime, starost, nosečnost, št. otrok, spol

1.11.

2.11.

3.11.
anonimnauser posted image
82ka, 44, 3user posted image , 2user posted image , user posted image

4.11.
rdečebela
bojana 39,

5.11.
luca90
Tjaško.
mladeklica 26, 1user posted image , user posted image

6.11.

7.11.

8.11.
muca333

9.11.
srečka89, 25, 1user posted image , user posted image

10.11.

11.11.
NeziPezi, 29, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

12.11.
Rozica983

13.11.

14.11.
Kremica, 27, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image

15.11.
polhek2, 28, 3user posted image , 1user posted image ,user posted image
aprilcica, 27, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
maca22, 22, 1user posted image ,user posted image

16.11.

17.11.
chocolatecake, 24, 1user posted image , user posted image
compass, 17, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

18.11.
PepiBlot, 24, 1user posted image , user posted image

19.11.

20.11.
Noseckica Sreckica

21.11.

22.11.
witch, 29, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

23.11.

24.11.

25.11.
Neza007, 29, 1user posted image , user posted image
-sanika

26.11.
mony213

27.11.
PuncaLunca 30, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
hribovkati, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
anonimna, 1user posted image , user posted image user posted image

28.11.

29.11.
blondberry, 1user posted image

30.11.
Shana, 29, 3user posted image , 1user posted image , user posted image

Skupaj nas je: 27

< Sporočilo je popravil witch -- 9.4.2015 13:19:19 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 426
9.4.2015 14:31:18   
blondberry
Punce, a se kateri že pozna trebušček? Jaz sem več ali manj vedno rahlo napihnjena, sploh nimam več ravnega bušija nikoli, pa sem 6,7 teden... Je to normalno tako zgodaj?user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 427
9.4.2015 16:18:36   
pitonka
Pozdravljene punce, se vam pridružujem, tudi na fb. Zanosila komaj, jaz temu pravim icsi čudež. Upam, da bo vse tako kot mora biti. Rok imam 12.11.2015. Pregledi že za mano, nuhalno imam v maju..

(odgovor članu blondberry)
Neposredna povezava do sporočila: 428
9.4.2015 16:39:31   
chocolatecake
Jooj koliko nas že je user posted image !
Blondberry Jaz sem drugače v tem obdobju shujšala, trebušček je pa napihjen že zjutraj, preden sploh kaj pojem in sem že posegla po bolj udobnih kavbojkah. Jaz sem v 9. tednu, pa že vsaj 14 dni nosim udobnejše kavbojke.
pitonka Čestitke in lepo, da si se nam pridružila. Za takšne kot si ti sem še posebej vesela. Tudi jaz sem bila napotena na ICSI, pa se mi je zgodil čudež in sem zanosila naravno.

(odgovor članu pitonka)
Neposredna povezava do sporočila: 429
9.4.2015 16:39:40   
Compass
Ojla!

Vidim, da se nam kar dnevno pridružujete.. Fajn! :)

Ja ne nam zdej vse na FB pobegnt user posted image Sej je fajn tukaj user posted image

Punce, kje v tujini pa ste? A to ste šle zaradi službe? Ma ste pogumne, da ste sploh šle. Jaz si ne predstavljam tega user posted image

witch ja upam, da bo res šlo skoz. Ker dvomim, da me bo služba po porodniški še čakala user posted image brez diplome pa ne bom dobila take službe kot si jo želim. Saj če ne bom pa potem med porodniško še kej delala, samo res dvomim, da se mi bo takrat dalo..

(odgovor članu pitonka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
9.4.2015 18:11:09   
Maca22
Ne bomo pobegnile, se tukaj bolj dogaja kot tam, upam da bo tudi na fb tako zazivelo :P meni, ko imam drugace zelo raven trebuh, se zaenkrat pozna samo napihnjenost, to pa je vse. Drugace pa sem tudi jaz v enem tednu shujsala za 4kg, saj nisem skoraj nic jedla, tisto malo kaj pa sem, pa sem vse zbruhala. V glavnem grozno pocutje. Zdaj se mi apetit koncno malo vraca, ampak zaenkrat mi pasejo samo smoothiji in sveza zelenjava. Pocutje pa upam da ostane tako, da so najhujse slabosti mimo. Kako ste kaj ve, se dobro pocutite? Lep pozdravcek :)

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 431
9.4.2015 21:40:56   
witch
Trebušček je, ampak predlanski špeh. Prvič se mi je videlo, tako da so drugi opazili šele nekje okrog 20. tedna. Udobnejše hlače sem rabila že veliko prej. AMpak zgledala sem pa kot da sem se malo zredila. Zdaj me isto že vse kavbojke tiščijo, nosim več ali manj pajkice v javnosti, doma trenirke.

Dobrodošla pitonka user posted image

Comass službe in razmere doma silijo da gremo v tujino. Sva imela s partnerjem službe, enkrat en, drugič drugi. Pogodb niso podaljševali. Brez službe pa pač ne moreš živeti. V tujini pa noben ne vpraša o izobrazbi, če hočeš delati lahko delaš. Ni bilo prijetno oditi od doma. Z malim dojenčkom, v neznao, ampak se sčasoma navadiš. Imam pa močno željo priti nazaj, živeti v sloveniji, imam željo da moji otroci hodijo v slovenske šole. To so želje, kakšna bo realnost bomo pa videli.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 432
10.4.2015 6:41:48   
Canina
Čez malo manj kot uro imam prvi pregled. Pffff imam kar malo treme...pri prvi nosečnosti prvi pregled ni bil ravno najlepša izkušnja...
Kar se slabosti tiče...slabo mi je ponoči user posted image , pa če predolgo ne jem. Trudim se, da pijem kar se da veliko.

Neskončno mi paše zelenjava in solata...ne morem sploh nobenega junk-a. V prvi nosečnosti sem živela od smokijev in limoninega sladoleda :O.

Lep dan želim vsem in seveda lepo pozdravljene novopridružene...in kar nekaj dvojčkov ;)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 433
10.4.2015 10:15:15   
blondberry
Canina, kako je bilo? :)

Meni tudi veliko bolj paše sadje, zdaj sem ravno zmazala eno ogromno sadno solato, ki sem si jo naredila za malico.
Včeraj sem imela rahle krče in ZELO napihnjen trebuh, prav vsi so opazili, še kolega je rekel, kok se mi že pozna. Ampak danes je izginil in je samo še rahlo izbočen, tako kot zadnja dva tedna.

Danes mi pa prvič ni bilo slabo, ko sem vstala s postelje! user posted image Sodelavec mi je predlagal banano takoj, ko se zbudim, ker baje njegovi nosečki pomaga. In res, malo mi je bilo slabo samo kasneje, ko je ta banana malo popustila user posted image

(odgovor članu Canina)
Neposredna povezava do sporočila: 434
10.4.2015 10:31:47   
blondberry
Če bi se še katera rada pridružila popolnoma zaprti, SKRIVNI skupini na facebooku, naj mi pošlje na ZS link od njenega profila, da jo dodam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 435
10.4.2015 10:56:56   
chocolatecake
Sem si premislila, imaš moje sporočilo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 436
10.4.2015 11:01:09   
blondberry
Jupiiii, vse več nas je!¨user posted image user posted image user posted image

Mimogrede, je katera ljubljančanka tukaj? :)

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 437
10.4.2015 11:35:09   
belja
čav čav bejbe!

Učeraj sem imela prvi prglede, vse je ok, vidla sem srček, in presenečenje: G mi je natistnil slikico!!! Že dve nosečnosti imam za sabo pa se do sedaj to še ni zgodilo. In pa moram delit eno izmed njegovih boljših stavkov: " ko bo vaše telo sprejelo da ste noseči, takrat vam ne bo več slabo". No, kaj naj zdaj? user posted image

Blodberry, si ti že povedala v službi, kako to? Sicer pa sama probam pojest en piškot zjutraj, imam občutek da lažje živim.

Canina, kako je bilo na pregledu?

Compass, za motivacijo, sama sem začela aktivno delati na diplomski nalogi v drugi nosečnosti. Sem si zadala in mi je uspelo, sem prepričana da bo tud tebi! Fingers crosed!!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 438
10.4.2015 11:35:45   
spelck87
Blondberry, tud js sem ti poslala. user posted image

Naročila sem se na NS, mam 4.5., ampak jo moram vseen poklicat po pregledu pri moji G 20.4., ko bom vedla bolj točen datum poroda, če bo slučajno treba kaj prilagodit..user posted image

Kako ste, uživate kej na sončku? Js sem totalno zbita in se mi niti slučajno ne da vstat s kavča in it ven..upam, da čimprej mine tale utrujenost..pol pa še pomlad doda svoje..ufuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 439
10.4.2015 11:45:36   
chocolatecake
spelck87 Midve sva pa usklajene, imava nuhalno na isti dan, pregled imaš pa en dan pred mano.
Kam boste pa kaj šle na nuhalno? Gre še katera v Dravlje?

(odgovor članu spelck87)
Neposredna povezava do sporočila: 440
10.4.2015 11:51:02   
blondberry
Belja, delam v na IT oddelku, kjer po potrebi dvigujem kakšne težke računalnike, prenašam monitorje, itd... Zato sem morala povedat šefici, da me je razdolžila, ko je pa poskusila najbolj neočitno razložit sodelavcem, zakaj nisem več zadolžena za to (da me ne kličejo), so itak vsi s kančkom pameti ugotovili. Itak smo pa super tim in imam zdaj samo še več podpore in nobenega pritiska zaradi skrivanja, mirno lahko laufam na wc na pol ure, če se mi zahoče ali jim zasmrdim pisarno s hrano, ker pač... moram. :) Vsi so taki očkoti in so čisto veseli, da bomo imeli dojenčka v pisarni, hehe.

S tremi smo pa res prijatelji in itak so izvedeli takoj, ker nisem zdržala, pa še planirali smo malo skrivati to v pisarni, tako, da bi oni namesto mene delali fizična dela in bi se lahko še kakšen mesec, dva švercala user posted image
Eden od teh tudi kmalu pričakuje bebico, en ga že ima in si veselo izmenjujemo nasvete... oziroma onadva meni, hehe.

Zdaj so me pa zadolžili za drug projekt, kjer večinoma samo sedim za računalnikom, kar me malo ubija, ampak imam ogromno časa za brskanje po netu. Pa še boljšo, večjo mizo in stol imam, jupi. Razvajajo me, hehe user posted image

user posted image

Spelck87, jaaaa, hodim na dobro urco za 3 minutke ven na sončka stat, da ne gledam skos v ta računalnik. :) Popoldne pa na sladoled po stari Ljubljani ;)
Jaz pa moram reči, da sem bila prej fuuuul utrujena, zadnje 3 dni pa skoraj nič, razen zvečer! Ne vem, ali je to dobro ali slabo... Mogoče me je samo minila kriza po kavi. :)

(odgovor članu spelck87)
Neposredna povezava do sporočila: 441
10.4.2015 12:03:53   
Neza007
Evo sm ti poslala ZS ;) Jst grem tud dons v Lj na odprto kuhinjo in tud od včeri naprej se utrujenost ne pojavlja več. Mislim včer sm bla kt rožica in se sprašujem a je to dober al slab znak.

Neposredna povezava do sporočila: 442
10.4.2015 12:10:01   
spelck87
Chocolatecake, po moje imava tudi PDP blizu..user posted image

A ma še katera neke leve sanje? Moj me je ponoči 2x zbudil, ker sem neki stokala, jokala..enkrat me je pes napadel, drugič pa je po meni lezel kuščar in en kup podobnih živali (ki mi niso ravno pri srcu)..pol sem pa sanjala pregled pri G, UZ, dobila slikico in povedala mi je, da bomo imeli punčko. No, bomo vidli.....user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 443
10.4.2015 12:15:25   
blondberry
Jaz sem preden sem zvedla, da sem noseča (ampak sem že bila), cel teden zapored sanjala, da mi izpadajo zobje. In to VSI. Sem šla pogledat, kaj pomeni, čisto prestrašena, in je pisalo, da pomeni spremembo in nesigurnost v to. Hmmm, evo spremembice. user posted image

(odgovor članu spelck87)
Neposredna povezava do sporočila: 444
10.4.2015 12:52:04   
belja
poznam moškega, ki je parkrat to sanjal, in v parih dneh je nekdo od znancev umrl. Sem vedno mislila da polomljeni zobje v sanjah pomenijo nekaj slabega. Če pa to pomeni spremembo, pol pa kul user posted image

Mi je pa naša compass pred mesecem ali dvema rekla, da je sanjala da sva bile skupaj v porodnišnici user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 445
10.4.2015 14:37:32   
chocolatecake
Jaz sem preden sem zanosila sanjala čebelico, sem našla več različnih razlag in ena je sreča, lahko tudi v smislu "zadetka na loteriji", potem sem pa zanosila, za kar sem imela skoraj tako malo šans, kot za zadetek na loteriji.
Drugače pa zadnje 2 dni grozno slabo spim, kljub temu, da se izogibam poležavanju popoldne.

Neposredna povezava do sporočila: 446
10.4.2015 15:41:47   
Compass
Jst sm mal preroka pomoje user posted image Ker za 2.nosečnost naše belje sm tud sanjala prej.. mislim da sm ti isto jutro rekla, kaj sem sanjala kot si ti test delala? Če se prov spomnim?

Uf, zdaj pa vikend, komaj čakam! Pa upam na lepo vreme user posted image

Punce, uživajte vikend!

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 447
10.4.2015 16:12:38   
Canina
Evo me. Sem potem šla v službo pa nisem utegnila sem napisat.

Pregled je bil ok. G je hitro našla pikico, velika 7,1 mm, srček je in vse izgleda ustrezno nosečnosti, ki naj bi bila 6 tednov in 4 dni, kar sovpada z mojo kalkulacijo :).
Imam slikico, naslednji pregled 11.5. z laboratorijem in ostalimi stvarmi...

PDP je 30.11., če bo kot pri prvem bo dva tedna prej :).

Torej moji podatki za na seznamček:
Canina, 33, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image

< Sporočilo je popravil Canina -- 10.4.2015 16:21:49 >

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 448
10.4.2015 19:46:00   
.ladybug
Heeejla! Pa se vam pridružujem še jaz :) da ne bom več samo brala foruma :) Jaz imam pa pdp 9.11. oz. 6.11. :) Mam pa ful občutek da bo prišla naša štručka še prej :) je pa to moj prvi, stara bom pa 26. Vsem želim čim lepšo nosečnost. user posted image user posted image

(odgovor članu Canina)
Neposredna povezava do sporočila: 449
10.4.2015 20:06:54   
metkamia
zivjo punce, po dolgem casu se spet oglasam. danes je za mano prvi pregle in se zdaj sem v soku user posted image na ultrazvoku je bila vidna samo gestacijska vrecka ploda pa nikjer user posted image sicer g pravi da glede na to, da je nosecnost tako kmalu po prvem porodu mozno, da je do ovulacije prislo kasneje in me je narocil na pregled cez en teden. poskusam ostati pozitivna pa je kr tezko. kje je sele nasledni petek...

drugace pa cestitke vsem novim, zelim vam prekrasno nosecnost user posted image

pa se podatki za tabelo: stara sem 31, moja druga nosecnost, doma pa imamo ze eno malo navihanko

lep vikend vam zelim

(odgovor članu .ladybug)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?