Hope2 -> RE: Slovenska kultura (25.2.2015 15:12:58)
|
Daj patrino nehaj. Vedno se spotaknes ob eno besedo, kljub temu da ne poznas situacije. Pa ne posplosuj. Zelim si da otrok predstavi z veseljem in ponosom, da bodo tudi drugi otroci sprejeli to navdusenje. Ce mu dam nekaj, kar on noce ali ne mara jest, predstavit... tega ne bomo doziveli. Zaradi raznih prepovedi, pac ne morem nest pristnih slo jedi... konec koncev bi bila na koncu tudi poli salama na ajdovem kruhu cist ok- ker zadovoljuje vsem zahtevam sole. Otrok ne bo diplomiral, ne bo doktoriral. Ima pac predstavitev, ki mora biti hkrati tudi zanimiva njemu in ostalim. In ce mu jaz pripravim golico, proti njegovi zelji, je pac ne bo predstavil, pa mu lahk jaz tumpam kako je svetovno znana, pa ne vem kaj se. Ga pac ne zanima. Zato sem napisala sportna prireditev in medalja, ker je zdaj cist not v medaljah in ker mu to veliko pomeni in ve pomembnost tega, ga precej lazje dobim, da me bo poslusal, ko mu bom razlagala o pesmi na golici. Ni moj namen, da to tam pove, temvec da dobim njegovo pozornost. Pa cetudi se na golici igra na vaski veselici, tako kot atomik harmonik.... ne mi rect da vsi slovenski 6 letniki raje polusajo na golici in vsi poznajo velicino le te pesmi. Super da si poducila svoje otroke, ker tvoji so ze ocitno taki. Spotakni se in govori kar se hoces, ampak jaz sem vseeno ponosna na svojega sina. kljub temu, da je od 2 leta v tujini in ne pozna veliko slovenije, pa tudi predstavitev ni nujna, si zelo zeli predstavit in mi vsak dan govori kaj bi vse povedal. zato mu bom tudi pustila, da kako svojo zeljo uresnici v [predstavitvi- pa cetudi ni po regelcih
|
|
|
|