liliana -> RE: Greste v kino? (20.2.2015 21:18:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja No, je ta fenomen od knjige in filma tudi pokazal, da glavna ženska spolna fantazija ni tisti moški, ki opravlja vsaj 50 % gospodinjskih opravil... Haha, če je tip tako bogat, da ima čistilko, potem ne[sm=jezicek.gif]. Sicer pa verjetno redke spolno fantazirajo o pucanju kuhinje. Tako kot ne fantaziramo spolno o tem, da ne krade, pa si vseeno velika večina želi bit z moškim, ki ne krade... Andrej Šifrer je bel....lepa dekleta ljubijo barabe......[sm=jezicek.gif] LIli, po moje ni nič narobe s knjigo samo za lahkotno branje ali filmom za možgane na pašo. To, kar nam je neverjetno je to, da je bila ta knjiga taka uspešnica in zato se sprašujemo, kaj ima takega, da je prepričala take množice ljudi. Od tod po moje analize. Zdaj ste pa že dosadne s tem, da se sprašujete in analizirate.....vsaj preberte knjigo ali poglejte film in se vsaj takrat začnite spraševati ter delati analize.....[sm=jezicek.gif] kar je meni smešno je to, da najbolj analizirajo tisti, ki so knjigo videli zgolj na policah knjigarn in se je kot kuge ogibajo v velikem loku....preberejo naj jo, pa potem analizirajo......ne pa kar nekaj nekladati tja v tri dni, brez podlage...... Ker vsaka knjiga za lahkotno branje se vendarle ne proda v 100 milijonih izvodov. Vsaka ne....vsakih nekaj let pa katera vseeno se.....saj vsak film tudi ni uspešnica.....redki to postanejo.....[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|