mateyka -> RE: Greste v kino? (16.2.2015 17:40:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja ne rabim probat heroina, da vem da mi ne sede Haha, po moje bi mi pa lepo dogajalo, vsaj če sodim po tisti anasteziji... Ampak ravno zato ne probam - meni niso všeč posledice pri heroinu, sama zadetost je verjetno mega. ne bom odgovarjala na vso solato, ki si jo napisala (o članku itd...) - naj samo dodatno pojasnim mojo primerjavo: sej ni fora v heroinu per se, lahko dam kej druzga za primerjavo; nima veze kaj, vsakemu svoje, ni za vse enako. kako že - know thyself, ali kako že pravijo? meni ne pašejo droge, ki mi vzamejo kontrolo nad zavedanjem in obnašanjem - torej ne rabim probat LSD-ja ali heroina, da vem da bi mi bad trip ali pa izkrivljena vizuala naredili škodo. in isto lahko rečem, da se toliko poznam, da vidim in vem, da mi bolečina ne prinaša užitka, še posebno spolnega ne. torej rečt, da dokler ne probaš, ne veš, se mi zdi naivna in dokaj nepremišljena splošna izjava (hence ekstremna primerjava, ki je tako šokirala noranate - bohpomagi, mene je bolj pretreslo, da taka izjava prihaja od odraslega).
|
|
|
|