Stanislava_ -> RE: Primer deklice Fajse (7.2.2015 15:13:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: mateyka mislim, meni osebno to ni nobena slovenska afera. logičen rezultat zakona, ki tega ni predvidel. in če delaš izjemo in stopaš izven zakona, traja da se kaj uredi. to je nekak kar za pričakovat. sodišče je odločilo, da se lahko pridruži sestri v Slo, vlada je dala sklep za to, sedaj pa 2 ministrstvi (pa morda še kakšen urad) morajo še dodatno soglašati s tem (in drug drugemu pišejo strinjanje s tem) Tak je pravni red pri nas. Vlada, ministrstva, vladne službe. Če bi vlada vladala sama, bi sama sprejela sklep, da traja šola od 15. oktobra do 15. maja. Otroci bi hodili v šolo, ministrstva in službe pa bi zaprli, ker itak kaj naj delajo, saj je vlada sprejela sklep [sm=zmeden.gif]. Hja, sedaj pa mora prvo ministrstvo odločiti, da morajo otroci biti v šolo od 8.-12., drugo ministrstvo, da morajo biti učitelji tam od 7.-15., tretje pa, da je delavnik za kuharice, ki kuhajo zdravo, od 6.-12., za tiste, ki pa nezdravo, pa od 5.-11. [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif] Verjetno tam nekje. Pač ne more vlada odločiti kar o vsem in se potem to "vse" izvaja samo po sebi. Nisem pravnik, niti birokrat, ampak brez nič ni nič. Kaj je bilo v tem primeru (preveč ali premalo birokracije), ne vem in me niti ne zanima, ampak mi je logično, da nekdo na vladi ne more odločiti o vsem in o vsakem posamezniku posebej, kaj se bo za njega naredilo posebnega. Kot napisano, deklici želim zdravo življenje, ampak postopek mi je pa logičen, vsaj v osnovi.
|
|
|
|