Stanislava_ -> RE: Se vam zdi twerkanje seksi? (14.2.2015 21:48:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Mogoče jo bom..ne vem, tako kot ostale knjige. Ja ali ne. Me zanima, kaj je potegnilo množice in toliko bralcev in prvih mest. Če ti ni, da se pogovarjaš o prebranem, se pač ne. V bistvu se že cel čas pogovarjam......o tem sem se pogovarjala tu gor tudi, pred leti, ko sem knjigo prebrala.....[sm=smiley1.gif] Moj predlog je bil zato, ker ne boš izvedela, vsaj ne na RR forumu, kar je pritegnilo množice..... ker tiste, ki jih je knjiga pritegnila, se ne oglašajo, ker so običajno ožigosane za "plehke", "potrebne", "razočarane gospodinje z nizkim iqjem"......najdemo se redke izjeme, ki o tem govorimo in ne šimfamo knjige ampak povemo, kaj nam je bilo všeč in zakaj...."na nasprotnem polu", ker sivine baje ni (je le črno in belo) pa takoj trdijo, da si narobe razumel knjigo, ker v glavnem igralcu ne vidiš perverznega sadista, ki muči mlado in nedolžno dekle...... Vidim, da se debata razvija, in da knjiga nosi (po moje mora) nekaj, čeprav plehkega (? - ne vem, ker je nisem prebrala), kar pritegne in o čemer se lahko razpravlja.
|
|
|
|