liliana -> RE: Se vam zdi twerkanje seksi? (13.2.2015 17:33:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jabček Joj, ne tega brat. Nivo pisanja je na ravni srednješolca. Tistega iz prvega letnika. Več od enostavčnih povedi ne pričakuj. Vse skupaj je pač še en preveč opevan ''šund roman'' s tipičnim ameriškim koncem. Prvi del (vsako 10 stran) sem brala v prevodu, zato sem šla drugi del brat v angleščini. No, ni bil kriv prevajalec [sm=smiley36.gif] Če hočeš knjigo z zgodbo in erotičnim pridihom, najdi Sanjsko ptico, nek nemški pisatelj. Sam je pa res, da ni tko fajn, ker razbije celotno družino, pa cel ujet krog teh erotičnih igric, pač taka...kaj ti lahko take stvari tudi naredijo [sm=smiley36.gif]. Sam vsi so spet fenomenalno bogati. Samo ne tako bogati kot ta v 50 SOG. A to se ti potem možgani skisajo, če ta šund prebereš oz. podrobnejši opis spolnega odnosa ali kako.......? A to misliš roman Willija Heinricha, Sanjska ptica.....iz 80 let prejšnjega stoletja.....? Kolikor imam v spominu, ker je že sigurno enih 20 ali 25 let, kar sem jo brala je res le pridih erotike.....se spomnim, da so bile, ko sem bila v osnovni šoli Čipke višek erotične knjige, pa mogoče še Judith Krantz (samo ona je bila že totalni šund, ker je v enem romanu celo bičanje in BDSM omenjen)......
|
|
|
|