ronja -> RE: Zakaj ste se poročili? (8.2.2015 1:22:57)
|
Osebno menim, da so vsi, ki se poročajo tako po " reklcih" tradicionalno, v srcu romantični. Vsaj malo. I Se strinjam:). Meni je to lepo, čeprav sama nisem takšna (ne romantična, ne tradicionalna). Ko so mi fantje nosili rože, sem jih navadno secirala na prafaktorje, ker me je zanimalo, koliko imajo čašnih in venčnih listov[sm=smiley36.gif], niso bili vsi navdušeni, meni pa ni bilo jasno, kaj je narobe[sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif]; na romantičnem sprehodu sem gledala, kakšen gozd je to, pa kaka je podrast (na srečo sem bila takrat s fantom, ki je to čisto razumel, ker je razmišljal o navorih v deblu, ko se drevesa majejo, ker je pihalo:D, tak da sva bila na valovni;). PS: Bi pa rada videla lubija, kako bi pogledal, če bi me videl v klasični poročni obleki s krinolino - po moje bi se režal ko pečen maček[sm=jezicek.gif]. On je še bolj neromantičen od mene;) - on je verjetno najbolj neromantično bitje, kar jih poznam:D. Se sicer prav srčkano jezi, če to rečem, ampak ker me to res čisto nič ne moti, mislim da mu ne gre do živega:). No, všeč mu je pa čokoladni fondi, če to šteje:). Perilo: bo verjetno lažje napisat, kaj od tega imam, kot česa nimam[sm=smiley36.gif]: mam bombažne sp. hlačke (precej jih je še iz srednje šole:D), tangice (ki so meni čisto ok za poleti, pozimi pa ni šans, zebe;), imam tudi en črn modrc in športne modrce, to je to[sm=jezicek.gif]. Lubi ni na čipke, mene žgečkajo, tako da zapeljivega perila ne kupujem. Pushup sem mela zdaj enih 7 let naraven (dojenje), tak da hvala lepa, zdaj sem čisto zadovoljna s svojo c košarico in je nič ne podpiram, ne maram podloženih modrcev. Edino kožni modrc bi pa imela.
|
|
|
|