Hope2 -> RE: Zakaj ste se poročili? (5.2.2015 11:36:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Samo da sta tudi vidva spodobna, kar pomeni, da se glih ne zvalita ali slatata na javnem mestu. Če si poročen turist, pa lahko to počneš na javnem kraju? [sm=smiley14.gif] ne. Ok se lahko drzis za rokce, si das lubcka, diskretno objames... ni panike. Cetudi imas na soping centrih opozorilo, da se ne smes drzat za roke[sm=jezicek.gif]. Noben te ne bo preganjal zaradi tega po eni strani stroga pravila, ok, me ne motijo seveda in sem se jim popolnoma prilagodila, potem pa sem opazovala en arabski par, oba po predpisih oblečena, pa je šla ona v eno trgovino s seksi perilom, tip jo je pa čakal zunaj....in potem si zamisli, kak se doma žgeta v tistem seksi rdečem perilu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] zunaj pa se ne smeta niti za roke držati....[sm=smiley1.gif] Ponavadi glih te pare vidis da se drzijo za rokce. Da sploh neomenjam alkohola in vseh ostalih prepovedanih stvari. Iz prve roke videno. Imas pa po drugis trani tudi zelo orto, pri teh pa ni heca. k sreci je takih malo[sm=smiley1.gif] Kar se tice victorie secret. Je bila zdaj razprodaja in sem si sla kupit modrc, ko pridem do blagajne, pred mano 2 arabki, zkriti totalno. Nakupili same seksi, kici, kici, rdece, pink, zadevce za vsaka posebej cca 400 evrov (razprodaja). Pa klicem mojega domov in mu povem, da je lahk srecen, da sem 10x manj dala, ap mi moj rece, bo pa 10x manj pestro[sm=jezicek.gif]. Mu vrnem da morajo tekmovat med sabo, ce hocejo kaj dobit
|
|
|
|