[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.3.2015 19:48:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.3.2015 19:59:53)

chocolatecake -> RE: II pričakujemo marca 2015 (17.3.2015 20:07:34)

LadyJen saj poznaš mojo zgodbo, vse pomešano, potem pa v soboto popoldne malenkost krvave sluzi, sem bila že 100%, da je to to in je prišla [sm=hudicek1.gif], pa je še kar ni bilo. V torek pa [sm=rozacrtici.gif], v sredo pa beta HCG 72,14. Tako, da verjetno res nebi bilo neumno ponoviti test. Kater test si delala? Probaj kakšen BC mini, ali First sign, ko sta bolj občutljiva. Moj prvi First sign sem morala prov nest pod lučko, da se je videla druga črtica, BC mini je bil pa že bolj očiten.
Glede preiskave, ja kakšen pregled prehodnosti jajcevodov in pa laparoskopija, lahko tudi oboje narediš naenkrat in "ubiješ 2 muhi na en mah". Vsaj tako so meni svetovali. Ampak res ti želim iz srca, da ti nebo treba.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.3.2015 21:11:01)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.3.2015 21:30:21)

chocolatecake -> RE: II pričakujemo marca 2015 (17.3.2015 21:32:14)

Jaz tudi nisem imela filinga, da je ratalo, si nisem mislila, da je mogoče in test delala bolj zato, da sama sebi dopovem, da ni nič in mirne vesti sprobam še kakšno noro metodo za pridobitev menstruacije - recimo o nekem peteršiljevem čaju se je pisalo, al pa razmišljala sem, da se res fajn fajn napijem, ker alkohol redči kri pa to.[sm=smiley36.gif]
Po eni strani je forum super, da se lahko človek malo "izpove" in izve en kup super informacij, po drugi si pa potem res samo še bolj napsihirana in 100x pomisliš kaj pa če bo moja zgodba takšna kot od xx, kaj pa če bo takšna kot od x1, kaj pa od x2 in je vse sam še slabše.
Sem mislila, da bo zdaj boljše, ko sem se "prestavila" med nosečke, pa sem čisto panična, ko vidim kako pogosti so SS-ji in da je že par punc zapustilo skupino zaradi tega.
V glavnem drži se, držim pesti, da čimprej mine to bedno obdobje nevednosti, po možnosti z najlepšim možnim razpletom.

chocolatecake -> RE: II pričakujemo marca 2015 (17.3.2015 21:39:18)

Ja mislim, da je ta s plodnost.si kar primerljiv s BabyCheck mini, se pravi je enota občutljivosti 10.
Meni je BabyCheck mini pokazal [sm=rozacrtici.gif] 14, oz 15 dni od tistih dveh večerov, ko sva [sm=sloncek.gif], FS pa na ist dan z jutranjim urinom skoraj nevidno črtico . Tako, da ti bo kateri od teh dveh definitivno najprej pokazal pri čem si.

lily32 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 6:07:57)

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Punce mislim da je to to [sm=bravo.gif] Včeraj sta se na mojem testu narisali dve črtici. Sicer je še šibka ampak je. Jutri test ponovim.

Sva pa presrečna. V prvo dolga 3 leta in pol z IUI. Zdaj v sedmih mesecih in naravno [sm=bravo.gif] Kar ne morem verjeti.

witch, too! Čestitke od srca! [sm=bravo.gif]Sem te zagledala na seznamu in sem šla prav preverit, če je res. Sva skupaj čakali kar nekaj mesecev, ko ste dalali na prvem, mi pa na drugem [sm=duda.gif] in mi bo za vedno ostala v spominu tvoja pozitivna naravnanost, zato ti res privoščim, da vama je tokrat ratalo naravno in sorazmerno kmalu. [sm=smiley1.gif] Zdravo nosečnost in srečno do konca!

Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:10:23)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Če ne bodo kkšne nove prišle, bom kmalu tipkala sama s sabo [sm=smiley36.gif]

Mislim da ti bom jaz še vedno družbo delala. Bova vsaj dve [sm=smiley36.gif]

Tri. Mislim, da vama bom tudi jaz delala družbo.

Mi je pa čudno, ima ša katera šele 18. ali 19. dan O? Se mogoče zato nič ne prime? Nimam pojma več kaj je. Včeraj je bila 2. črta že skoraj taka kot testna in sva [sm=sloncek.gif]. Danes bo tudi še treba.

MauMow -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:12:25)

Jaz sem v prvo ko je bil + mela O okoli 17-18 dneva... Važno je da je pol do M dovolj časa da se prime. Pri meni je vedno nekje 13 dni pol še do M.

Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:14:21)

Pri meni pa ne, ker na 28 dan pride običajno M. Torej je le 10 dni vmes. Dobro, da imam v torek ginekologa, upam, da bo malo z UZ pogledal zadeve.

perla* -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:16:36)

Ovulacija 18. ali 19. dan se je pri meni znala zgodit, nisem pa nikoli razmisljala da se zato ne prime? Zakaj misliš tako?
Ko je bila O kasneje sem pač vedela, da bo cikel daljši. 14 dni po O, je potem cikel 32 dni dolg ali več. Pa je blo res zmeri tako.
Ene dvakrat so mi testi pokazali kasnejso O, enkrat pa UZ.

Dones se spet mejta rada, da bo za ziher [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:17:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Če ne bodo kkšne nove prišle, bom kmalu tipkala sama s sabo [sm=smiley36.gif]

Mislim da ti bom jaz še vedno družbo delala. Bova vsaj dve [sm=smiley36.gif]

Tri. Mislim, da vama bom tudi jaz delala družbo.

Mi je pa čudno, ima ša katera šele 18. ali 19. dan O? Se mogoče zato nič ne prime? Nimam pojma več kaj je. Včeraj je bila 2. črta že skoraj taka kot testna in sva [sm=sloncek.gif]. Danes bo tudi še treba.

Bomo kr štiri že ... mene je včerj na rt vrgl k smo mel v službi sestank in da nam kj dobr ne kaže v prihodnosti, tko, da upam, da ne bo pršlo že maja do odpuščanja, ker integracija se bo pa tko al tko dogajala [sm=smiley19.gif] tko, da bova pač sexala zdj kokr nama bo pasal, niti ne bova gledala unih dnevov ... po en stran bi kr zabremzala, da ne bi delala na [sm=duda.gif], po drug stran pa ... če bom čakala lahko še 3 leta čakam in bom kmal pol stara že 40 let ... pa nimam nč proti tem letom, da ne bo pomote, sam kok bom kj mela takrt energije in živcev za [sm=duda.gif]

MauMow -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:19:23)

Pri meni M vedno pride glede na to kdaj sem mela O. Ker od O dalje 13 dni in pride M. [sm=smiley36.gif]

No danes sem se z norim glavobolom zbudila tako, da čakam gospo ki ima rok v ponedeljek. Potem pa aprila spet v akcijo. Vedno predno M pride imam en ali dva dni glavobol.

perla* -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:20:34)

Janchek81 Prosim te, ne glej preveč na to kaj bo če bo....možnih je **** scenarijev. Nikoli ni tako kot mislis, pa na koncu vidis da je vse tako kot mora biti [sm=smiley36.gif] Kaj pa pomaga, da je vse zrihtano, so vsi pogoji, potem pa ne rata? Ko bo, vedno iz dane situacije izleces najbolj mogoce, pa je. [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:20:42)

Pri meni M vedno pride glede na to kdaj sem mela O. Ker od O dalje 13 dni in pride M. [sm=smiley36.gif]

No danes sem se z norim glavobolom zbudila tako, da čakam gospo ki ima rok v ponedeljek. Potem pa aprila spet v akcijo. Vedno predno M pride imam en ali dva dni glavobol.

Jaz isto [sm=zmeden.gif] ubistvu en dan nimam sam glavobola ampak prou migreno [sm=zmeden.gif]

Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:21:51)

Štiri. [sm=smiley1.gif]

Kaj si potem mojih let? Jaz bom letos 37. Jaz ne bi čakala, pri teh letih se lahko še načakaš, da zanosiš. Po moje.
Če bi vedela, da se ne bo prav hitro prijelo, bi si odstranila Mreno že pred enim letom ali prej. Ampak nismo še vedeli kako bo z drugim prebivališčem in sva čakala. Sedaj se pa nič ne zgodi.[sm=zmeden.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:22:43)

Prosim te, ne glej preveč na to kaj bo če bo....možnih je **** scenarijev. Nikoli ni tako kot mislis, pa na koncu vidis da je vse tako kot mora biti [sm=smiley36.gif] Kaj pa pomaga, da je vse zrihtano, so vsi pogoji, potem pa ne rata? Ko bo, vedno iz dane situacije izleces najbolj mogoce, pa je. [sm=smiley36.gif]

O integraciji se govori že eno leto, tko, da do tega bo 100% pršlo ... v to smo prepričani vsi in vemo, da bo tko ... problem je v tem k moj dela še šolo in z OŠ ne dobi nikjer šihta, tko, da bi ubistvu bli stirje na eni 'plači' ( al plači al pa iz zavoda nadomestilom ) .. pa še to k sm neki u minusu in morm zdj prvo ta minus pokrit dokler mam še službo ...
Jst sm načeloma vedno pozitivist, sam tuki nam ne kaže lih najbojlš no [sm=smiley19.gif] tko, da vseen upam, da se vsaj do konca leta obdržimo in da pokrijem minus in pač karkol bo pol naprej pač bo ...

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:23:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Štiri. [sm=smiley1.gif]

Kaj si potem mojih let? Jaz bom letos 37. Jaz ne bi čakala, pri teh letih se lahko še načakaš, da zanosiš. Po moje.
Če bi vedela, da se ne bo prav hitro prijelo, bi si odstranila Mreno že pred enim letom ali prej. Ampak nismo še vedeli kako bo z drugim prebivališčem in sva čakala. Sedaj se pa nič ne zgodi.[sm=zmeden.gif]

NO sej to mene skrbi, da bi čakala in pol vidla, da nama ne bi ratal ane .... po drug stran pa z eno plačo ( al pa nadomestilom ) preživljat 4 člansko družino .... to me najbl skrbi ane [sm=zmeden.gif]

perla* -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:23:52)

MauMow midve bova mogle pomoje malo bolj na izi s temi O testi in rajši vsak drugi dan, pa bo kar bo [sm=smiley36.gif] sva diplomirale iz organizacije?[sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:24:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Jaz isto [sm=zmeden.gif] ubistvu en dan nimam sam glavobola ampak prou migreno [sm=zmeden.gif]

Ja bi lahko rekli da je prav migrena ja... Ker se še premaknit ne morem...

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:26:37)

MauMow no sj jst isto .. tok mi nabija, da rabm sam temo pa če sm na šihtu me ponavad kr slabost še napade in sploh ne morm funkcionirat [sm=zmeden.gif]

MauMow -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:30:06)

MauMow no sj jst isto .. tok mi nabija, da rabm sam temo pa če sm na šihtu me ponavad kr slabost še napade in sploh ne morm funkcionirat [sm=zmeden.gif]

No js za to tableto vzamem ker drugače še hodit ne morem... Tako vem da ni blo uspešno in da bo M prišla. Ko sem bila noseča ni blo enega glavobola nikoli... [sm=jezicek.gif]

Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:31:03)

Ovulacija 18. ali 19. dan se je pri meni znala zgodit, nisem pa nikoli razmisljala da se zato ne prime? Zakaj misliš tako?
Ko je bila O kasneje sem pač vedela, da bo cikel daljši. 14 dni po O, je potem cikel 32 dni dolg ali več. Pa je blo res zmeri tako.
Ene dvakrat so mi testi pokazali kasnejso O, enkrat pa UZ.

Dones se spet mejta rada, da bo za ziher [sm=smiley36.gif]

Ne vem, malo razmišljam. Ker pred prvo zanositvijo sem jo imela bolj na sredi cikla. Res pa takrat nisem delala testov, se je 2x prijelo dobesedno takoj. In sem trapa bila taka optimistka, da tokrat bo pač isto.

Danes itak, bo treba. Sicer se mu včeraj ni rano dalo, ampak ga nisem rabila ravno prepričevat. [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (18.3.2015 8:37:24)

No js za to tableto vzamem ker drugače še hodit ne morem... Tako vem da ni blo uspešno in da bo M prišla. Ko sem bila noseča ni blo enega glavobola nikoli... [sm=jezicek.gif]

Men drug kokr aspirin migran sploh ne pomaga ... drgač sam skupej lezm [sm=zmeden.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>