Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (16.3.2015 11:40:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Velika Crka Sem odstranila plastiko in se res bolje vidi. A sedaj je minilo že več ur od testa in test tako ni več veljaven. Bolj me skrbi, da nisem noseča in je kaj drugega narobe. Kot sem že napisala..vse govorijo o tem kovinskem okusu, jaz pa ga ne doživljam tako. Ne bi rekla, da je kovinski, ampak čuden. In spremlja ga cmok v grlu, čeprav nisem, niti nisem bila prehlajena v zadnjem času, ali da bi kašljala. Poleg tega imam na določenih delih dlesni malo otečene in občutljive, ob ščetkanju zob pa krvavijo. Zato me skrbi, da ne gre za kakšno vnetje. Trebuh imam sicer napet, ampak nobenega občutka,da bo M prišla. Imam le rahel bel/prozoren izcedek že ves teden. Če se zadeve ne umirijo in bo čez dva dni črtica močnejša, bo vsekakor treba h ginekologu. Ker trenutno nimam nikogar izbranega (po mojem zadnjem pregledu pred dvema letoma, se je G preselila na drugi konec Slo), me zanima, če katera ve kakšen je postopek, da prideš do ginekologa v Ljubljani? Če ne drugače pa samoplačniško ... a si iz LJ konca? Če si, poklič v Leonišče, tam ti dodelijo enga ginekologa, sicer je prvi pregled plačniški, pol naprej pa ne več ...
|
|
|
|