RE: Kruhomat... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


mateyka -> RE: Kruhomat... (18.1.2015 22:15:26)

ej, jaz zdaj uporabljam sekljalnik (multipraktik), pa ga prej nikol nisem. enostavno mam potem več časa za druge stvari, al je pa hitreje, in ko smo lačni, to šteje big time [sm=smiley36.gif] in sem se 1x odločila, da bo to mašina delala namesto mene. za kruh pri meni itak veš (beda od ponudbe) - ampak pomisli, vse flikneš not, sprogramiraš in greš delat druga posla (likat, prat, sesat, šrtikat, telovadit..) in čez uro in pol maš svež kruh po želji brez da migneš zanj (krouzni, ajdov z orehi, polnozrnat, pirin..). ful kul imo. praktično.




CUKRČEK -> RE: Kruhomat... (19.1.2015 7:07:47)

Jaz imam že precej let neki "no name" kruhomat. In je še vedno v uporabi in fajn dela. Jaz v njem delam vse sorte testa(za pizzo, žemlje-kruh, vse kvažene zadeve..) Je pa res, da vedno samo testo naredim v njem, pečem pa potem v pečici, ker ne maram kruha z luknjo od metlic. U glavnem je zelooo fajn, ker vanj zmečem vse sestavine in potem samo počakam, da vse zmeša in vzhaja.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.1.2015 11:03:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.1.2015 11:05:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.1.2015 11:09:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




mateyka -> RE: Kruhomat... (19.1.2015 11:16:35)

ja, fajn je za pico - to itak peces v pecici.
me pa zanima, ce lahko delas testo za potico ali vzhajane rogljicke - se pravi, ko mas testo z jajci in mlekom; se to da na kruhomat delat?




CUKRČEK -> RE: Kruhomat... (19.1.2015 12:08:44)

jaz vedno delam v njem testo za potico, rogljičke, kvašene polže...




skuštrana -> RE: Kruhomat... (19.1.2015 13:53:04)

Jaz tudi testo v njem delam, krusno seveda - pice itd...pa marmelade kadar mi ostane kaj sadja, ki se mora hitro porabit.
Ostalega testa ne delam v njem, tisto imam mikser;-).

Pri nas je res dosti v uporabi, za kruh vsak dan, pa se za ostalo vmes. Super je ker vse natedi sam - das boter sestavine pa sam zmesa, vzhaja in spece. Jaz imam se nastavke za bagete. Pri nas je ta aparat eden bolj uprabljenih aparatov v kuhinji ( poleg pomivalca in sporheta ;-))




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.1.2015 14:08:59)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




mateyka -> RE: Kruhomat... (19.1.2015 17:27:17)


IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Jaz imam se nastavke za bagete


ja kako pa to zgleda? [sm=smiley3.gif]




Stanislava_ -> RE: Kruhomat... (19.1.2015 18:22:22)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

in greš delat druga posla (likat, prat, sesat, šrtikat, telovadit..) in čez uro in pol maš svež kruh po želji brez da migneš zanj (krouzni, ajdov z orehi, polnozrnat, pirin..).


Orehi ne poškodujejo lopatic?

Btw, si začela štrikat?




Stanislava_ -> RE: Kruhomat... (19.1.2015 18:24:01)

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

jaz vedno delam v njem testo za rogljičke, kvašene polže...


Lahko poveš kaj več za kuharske neuke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]?

Kako narediš, je potrebno na kaj paziti?

hvala




skuštrana -> RE: Kruhomat... (19.1.2015 19:36:14)

Kvaseno testo je notr full easy naredit - das noter in pozabis :-)

Orehi in podobno pa ne poskoduje lopatic ker so to trde lopatice, niso plasticne.




CUKRČEK -> RE: Kruhomat... (20.1.2015 6:18:48)


IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

jaz vedno delam v njem testo za rogljičke, kvašene polže...


Lahko poveš kaj več za kuharske neuke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]?

Kako narediš, je potrebno na kaj paziti?

hvala

Ne vem, če je treba na kaj posebno pazit....jaz pač ne:) Notri pač dam vse sestavine za testo (ne delam izjem, vsako testo dam zmešat) in pozabom nanj za uro in pol, ko je testo zmešano in vzhajano. Priznam, d aše nikoli nisem delala kvašenega testa "na roko". Pojma nimama, kako se dela neki kvasec in podobno. Sem bolj komot in naj mašina dela, saj je zato plačana:):) In res pride rahlo testo ven. Ne bo ti žal, če ga boš kupila. In uporabljala,seveda.




Stanislava_ -> RE: Kruhomat... (20.1.2015 17:41:40)

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK


IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

jaz vedno delam v njem testo za rogljičke, kvašene polže...


Lahko poveš kaj več za kuharske neuke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ?

Kako narediš, je potrebno na kaj paziti?

hvala

Ne vem, če je treba na kaj posebno pazit....jaz pač ne:) Notri pač dam vse sestavine za testo (ne delam izjem, vsako testo dam zmešat) in pozabom nanj za uro in pol, ko je testo zmešano in vzhajano. Priznam, d aše nikoli nisem delala kvašenega testa "na roko". Pojma nimama, kako se dela neki kvasec in podobno. Sem bolj komot in naj mašina dela, saj je zato plačana:):) In res pride rahlo testo ven. Ne bo ti žal, če ga boš kupila. In uporabljala,seveda.


Ga že imamo, podarjenega, samo uporabljamo ga malo.

Navdušile ste me s kruhom z orehi in rogljički, hvala.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.4.2015 22:04:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stanislava_ -> RE: Kruhomat... (13.4.2015 22:12:38)


IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_
Vprašaj pri prijateljih in znancih, če je komu odveč.


obujam temo [sm=smiley4.gif] dejansko sm dobila enega od prijateljev, najprej so sposodili - ko pa so videli moje navdušenje, so rekli, naj ga kr obdržim, ker so ga oni samo na smučanju rabili [sm=smiley4.gif] (in glede na letošnjo izkušnjo verjetno računajo, da bodo v bodoče na smučariji k meni hodili na kruh [sm=smiley36.gif]).
je pa bil verjetno eden cenejših, neki Vivax.

v glavnem - priporočam! ni treba, da je drag [sm=smiley1.gif]


Lahko je tudi sosedov...očitno je v tem primeru še boljši [sm=jezicek.gif]




LuLu -> RE: Kruhomat... (13.4.2015 22:44:13)


IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

torej... jz sm navdušena. resno!

v glavnem - priporočam! ni treba, da je drag [sm=smiley1.gif]


Prepričala si me!




RIJA* -> RE: Kruhomat... (13.4.2015 23:32:59)

Mene ste čisto navdušile in sem ga šla kupit. Zaj pa pečemo domač kruh. Testa se nisem probala delati.....ampak mam na piku testo za pico




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.4.2015 8:55:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.4.2015 8:55:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.4.2015 8:59:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




LuLu -> RE: Kruhomat... (14.4.2015 9:09:53)


IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Prepričala si me!


kaj pa prijateljico? [sm=jezicek.gif]


prijateljico sem na Bolho poslala... po tej temi vidm, da sta le 2 grelca poudarjena, da je treba pazit, drugo nič...




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.4.2015 9:25:32)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.4.2015 9:36:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>