RE: JANUAR 2 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


puri -> RE: JANUAR 2 (2.10.2005 19:23:17)

Alenkica, za slabo kri zelo pomaga, če kakšen mesec vsak dan spiješ skodelico čaja iz kopriv!

Glede kil, pa mislim, da se nisi zredila preveč, to je čisto normalno. Jaz sem v 25-em tednu, pa sem se zredila že tudi 7,5 kg. Meni G ni nič rekla, da bi bilo to kaj preveč. Edino mogoče, če si se v kratkem času zredila za več kg,....... drugače je normalno, da gre približno 0,5 kg na teden gor tam nekje od tretjega meseca.

lp




alenkica -> RE: JANUAR 2 (2.10.2005 19:59:33)

Joj, hvala za recepte, jih bom upoštevala.

Kako pa drugače glede oblekic pa glede opreme. Jaz ne vem, če bi kupila ležalnik za vhišo, pa še glede stolčva za avto nimam pojma katerega izbrat, uni za 3 mesece se mi zdijo blazno dragi, uni pa so preveliki, so šele od 9. meseca dalje, kaj ste ve naredile? Ali obstaj atak, ki se rabi od 0 - 3 let? Kje so najcenejši, sem s Primorske in me zanima,če pozante kako trgovino kje bolj blizu nas, Avstrija je namreč ful predaleč.

Danes mi je sestra sama spletla  copatke in so ratali tako zeloo lepi!

komaj čakam, da jih bom lahko obla najinemu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]!

Ok, nosečke, imejte se lepo, končno smo stopile v oktober - samo še tri mesece!!!




pikica* -> RE: JANUAR 2 (2.10.2005 22:18:42)

Ojla še z moje strani!

Danes sem pridna in že celo popoldne pišem mojo magistrsko. Gre bolj počasi, ampak glavno, da se premika. Januar je namreč vse bližje.

Včeraj sva šla v Graz, ampak za najino bejbo nisva kupila niti ene stvari[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Kar nekaj mencava. Malo sva si ogledovala, na koncu pa spet ugotovila, da bova raje drugič kaj kupila. Danes sem šla potem še malo pogledat v naš H&M, ampak sem bila razočarana. Ni pravih številk. Upam, da še kaj dobijo, ker bo drugače kriza.

Alenkca, kar se tiče avtosedeža, poglej malo po netu. Veliko je takšnih, da jih imaš lahko od 0-13 mesecev (lupinice). Potem pa kupiš drugega.

Zdaj grem pa naprej pisat, da izkoristim še malo časa. Počasi se mi namreč že spi.




Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]